Facebook Pixel ΑΕΚτζής κόντρα σε όλα: "Δε χάθηκε τίποτα, γυρίζει - Μπορούσε και 4 γκολ - Ξέρετε τι φταίει;"
| 2019-11-11 21:28:00

ΑΕΚτζής κόντρα σε όλα: "Δε χάθηκε τίποτα, γυρίζει - Μπορούσε και 4 γκολ - Ξέρετε τι φταίει;"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
ΑΕΚτζής κόντρα σε όλα: "Δε χάθηκε τίποτα, γυρίζει - Μπορούσε και 4 γκολ - Ξέρετε τι φταίει;"

Απίστευτη άποψη μετά το κάζο. "Κάποια στιγμή θα έσκαγε...".

Στην ΑΕΚ πρέπει να κάνουν την κριτική τους διοίκηση, προπονητές και παίκτες, σύμφωνα με τον Τάκη Καραγκιοζόπουλο.

 Ο παλαίμαχος αμυντικός της Ένωσης μίλησε στο sportdog μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και εμφανίστηκε ιδιαίτερα μετριοπαθής στο σχολιασμό του, σε σχέση με την καταστροφολογία που ακολουθεί ύστερα από παρόμοια αποτελέσματα. 

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου ισχυρίζεται ότι δεν έχει χαθεί τίποτα, σημειώνει πάραυτα, ότι υπάρχει συμβαίνει στο εσωτερικό της ομάδας, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη μεταγραφών.

Πώς σχολιάζετε το αποτέλεσμα για την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;

"Όταν προηγείσαι 0-2 εκτός έδρας και χάνεις με 3-2 είναι δύσκολο να σχολιάσεις το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι αντιμετωπίστηκε λάθος από όλες τις πλευρές. Κάποια στιγμή θα συνέβαινε κι αυτό, έτσι όπως φτιάχτηκε η ομάδα από την αρχή της χρονιάς. Νομίζω ότι πρέπει να προβληματιστούμε και να παραδειγματιστούμε από το ματς".

Ποιος ήταν ο βασικός παράγοντας που οδήγησε στο να γυρίσει το παιχνίδι;

"Είτε χαλαρώσαμε, είτε ο Παναθηναϊκός τα έδωσε όλα και η ΑΕΚ έμεινε στο 0-2 του πρώτου ημιχρόνου".

Τα αμυντικά προβλήματα της ΑΕΚ πού τα αποδίδετε;

"Η άμυνα από την αρχή της χρονιάς αντιμετωπίζει θέματα στις στημένες φάσεις και δεν υπάρχει παιχνίδι από την αρχή της χρονιάς που να μη δεχτήκαμε γκολ. Με τον Ατρόμητο δεχτήκαμε δύο, την προηγούμενη αγωνιστική. Με τον Παναθηναϊκό άλλα τρία. Άρα κάτι σημαίνει. Αλλά δεν είναι μόνο η αμυντική γραμμή. Όλη η ομάδα επιτίθεται και όλη αμύνεται. Επομένως δεν είναι μόνο η τετράδα και ο τερματοφύλακας το πρόβλημα στην ΑΕΚ. Είναι όλη η αμυντική λειτουργία της ομάδας. Εκεί πρέπει να επικεντρωθεί ο Κωστένογλου".

Μετά την ήττα συζητήθηκε αρκετά από τους οπαδούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το θέμα Βράνιες. Ποια είναι η γνώμη σας;

"Το θέμα είναι ο εσωτερικός κανονισμός που υπογράφεται από τη διοίκηση και τους παίκτες. Αν θεωρεί η διοίκηση ότι ο Βράνιες παρέβη τον κανονισμό καλώς έκανε. Έχει γραφτεί ότι υπήρχαν θέματα με τη συμπεριφορά του. Κάτι συμβαίνει στα αποδυτήρια. Ο Ίβιτς έχει κάνει ήδη παρατηρήσεις. Όταν τρέχει κάτι εκεί μέσα και δεν είναι συγκεντρωμένοι οι παίκτες σε έναν στόχο κάποια στιγμή θα σκάσει πρόβλημα. Δεν την πληρώσαμε με τον Ατρόμητο που σκοράραμε στις καθυστερήσεις, την πληρώσαμε με τον Παναθηναϊκό".

Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δημιουργήθηκε θέμα με τη συμπεριφορά του Λιβάγια. Πώς εξηγείτε τον τρόπο αντίδρασης του Κροάτη;

«Αυτό έχει να κάνει με όσα προείπαμε. Κάτι γίνεται και δεν το αντιμετωπίζουν με τη δέουσα προσοχή οι αρμόδιοι. Νομίζω ότι είτε η συμπεριφορά του Λιβάγια, είτε του Βράνιες ή κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή, πρέπει να αντιμετωπίζεται εσωτερικά από την ομάδα και να μη βγαίνει θέμα προς τα έξω. Εκεί φαίνεται μία μεγάλη ομάδα και ότι είναι μία οικογένεια".

Μεταγραφές χρειάζονται;

"Σίγουρα, έτσι όπως είναι η κατάσταση. Το θέμα είναι ότι η ενίσχυση να γίνει στο σωστό χρόνο και εκεί που πονά η ομάδα. Επίσης τα ονόματα να ανταποκρίνονται στο μέγεθος της ΑΕΚ".

Θα θέλατε να σημειώσετε κάτι τελευταίο;

"Θέλω να ξεχάσω το παιχνίδι αυτό και να πάμε παρακάτω. Όσο το σκεφτόμαστε, τόσο στενοχωριόμαστε. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι, τι να κάνουμε; Υπάρχουν ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές. Εκεί που θα μπορούσαμε να πετύχουμε δύο, τρία και τέσσερα γκολ ήρθαν όλα ανάποδα. Στην ΑΕΚ πρέπει να κάνουν την κριτική τους διοίκηση, προπονητές, παίκτες. Δεν χάθηκε τίποτα. Μπορούμε να τα γυρίσουμε όλα. Έχει πολύ δρόμο ακόμα η χρονιά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Τρέλες" Φαν'τ Σιπ! Ποιους πήρε στην Εθνική – Τους αλλάζει θέση – "Μαχαιρώματα" μεταξύ παικτών

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags