Facebook Pixel ΑΕΛ - Ατρόμητος: Τεράστιο διπλό - Άλωσε τη Λάρισα και μπήκε γερά στη μάχη των πλέι οφ ο Ατρόμητος!
| 2019-12-15 16:57:00

Τεράστιο διπλό - Άλωσε τη Λάρισα και μπήκε γερά στη μάχη των πλέι οφ ο Ατρόμητος!

Sportdog Team
Τεράστιο διπλό - Άλωσε τη Λάρισα και μπήκε γερά στη μάχη των πλέι οφ ο Ατρόμητος!

Μεγάλη νίκη με 2-1 επί της ΑΕΛ.

Ο Ατρόμητος έφυγε νικητής με 2-1 από την έδρα της ΑΕΛ, πήρε το πρώτο του "τρίποντο" με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο και πλησίασε στο δύο βαθμούς την 6η θέση, που οδηγεί στα πλέι οφ.

Τα γκολ της νίκης για τους Περιστεριώτες πέτυχαν οι Ούμπιδες και Ουγκράι, με τους "βυσσινί" να μειώνουν με πέναλτι του Φατιόν.

Το ματς

Ο Ατρόμητος ευτύχησε να προηγηθεί στη νπρώτη του ευκαιρία με αρκετά τυχερό τρόπο, αφού μόλις στο 5' το μακρινό σουτ που επιχείρησε ο Ούμπιδες κόντραρε, με αποτέλεσμα η μπάλα να αλλάξει πορεία και να ξεγελάσει τον Κρίστινσον για το 1-0 του Ατρομήτου.

Στο 19' η ΑΕΛ έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Μπράλιτς, όμως ένα λεπτό αργότερα ο Ατρόμητος διπλασίασε τα τέρματά του με τον Ουγκράι να πλασάρει εύστοχα τον Κρίστινσον από κοντά έπειτα από σέντρα του Μανούσου.

Οι Λαρισαίοι μείωσαν σε 2-1 στο 43' με πέναλτι του Φατιόν, το οποίο η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου κέρδισε μετά από χέρι του Βέλλιου εντός περιοχής.

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Στο 52' ο Μέγιερι μπλόκαρε το σουτ του Ντάουντα μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ενώ οι Κάτσε στο 72' και Ουάρντα στο 80' αστόχησαν από πλεονεκτικές θέσεις.

Οι "βυσσινί" ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με παίκτη λιγότερο, αφού στο 87΄ ο Ασούμπρε τραυματίστηκε ενώ ο Γρηγορίου είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του.

Ο Ατρόμητος ανέβηκε στην 9η θέση 18 βαθμούς και πλησίασε την ΑΕΛ, η οποία είναι 6η με 19 πόντους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον – Καρανίκας, Μόρας, Μπράλιτς, Στάνκοβιτς – Φατιόν (46’ Ντάουντα), Κάτσε - Ασούμπρε, Μιλοσάβλιεβιτς (46’ Σεσέροβιτς), Ουάρντα – Νούνιτς (70’ Μπούστος)

Ατρόμητος (Παντελίδης): Μέγερι – Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης – Μάντσον, Ούμπιδες - Μανούσος, Ανδρούτσος (76’ Μπαένα), Ουγκράι (53’ Ρόσα) – Βέλλιος (60’ Γιακουμάκης)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags