Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Το πρώτο "μπαμ" του Ρόκα... έφτιαξε τον Δώνη – Σκάει νέα μεταγραφή στον ΠΑΟ με... μεγάλο κόλπο!
| 2020-01-13 19:21:00

Το πρώτο "μπαμ" του Ρόκα... έφτιαξε τον Δώνη – Σκάει νέα μεταγραφή στον ΠΑΟ με μεγάλο κόλπο!

του Νίκου Στεργίου
Το πρώτο "μπαμ" του Ρόκα... έφτιαξε τον Δώνη – Σκάει νέα μεταγραφή στον ΠΑΟ με  μεγάλο κόλπο!

Για... γέλια αυτό που συνέβη. Τρελά λεφτά.

Παναθηναϊκός: To να συζητάμε για option αγοράς ύψους 4 εκατ. ευρώ είναι μάλλον ανέκδοτο όταν μιλάμε για τον Παναθηναϊκό. Διέρρευσε χτες, μετά την «τριάρα» επί του Πανιωνίου, πως αυτό θα είναι το ποσό με το οποίο οι «πράσινοι» θα μπορέσουν να αποκτήσουν το καλοκαίρι τον Μαροκινό χαφ Αουάρ, ο οποίος ήδη ανακοινώθηκε και θα αγωνιστεί ως δανεικός από τη Βαγιαδολίδ για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Αστεία πραγματικά ακόμη και η αναφορά, άγνωστο για ποιον λόγο διέρρευσε, αυταπόδεικτο πως δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να αγοραστεί ο βορειοφαφρικανός μέσος από το «τριφύλλι». Και προφανώς δεν ήταν και ο σκοπός του Τσάβι Ρόκα στο deal που έκλεισε. Παίκτη που να μπορεί να βοηθήσει άμεσα ήθελα, παίκτη που δεν ήταν… σκουριασμένος (αρκετά τα παραδείγματα άλλωστε από την καλοκαιρινή μεταγραφική δραστηριότητα του Παναθηναϊκού), τον βρήκε, τον έφερε και μπορεί άμεσα, από τον μεθαυριανό επαναληπτικό Κυπέλλου με τον ΠΑΣ να μπει και να παίξει.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Ντομινίκ Ναγκί, ο οποίος αναμένεται τις αμέσως επόμενες μέρες στην Αθήνα για να ενταχθεί και αυτός στον Παναθηναϊκό. Το πόσο… αστεία ήταν η διαρροή του buy-out του Αουάρ αναδεικνύεται από το γεγονός ότι φέρεται ο Ρόκα να παζαρεύει με τη Λέγκια να μειώσει το buy-out του Ουγγρου εξτρέμ από το 1,5 εκατ. ευρώ που έχουν ζητήσει οι πρωτοπόροι του πολωνικού πρωταθλήματος.

Η πραγματικότητα εδώ είναι απλή: ο Ρόκα προσπαθεί να αποσπάσει ένα συγκεκριμένο ποσό ως ενοίκιο για να έχει το δικαίωμα να δανειστεί εκ νέου τον Νάγκι από το καλοκαίρι για την ερχόμενη σεζόν,  κάτι που δεν δέχεται η Λέγκια αφού το συμβόλαιο του Νάγκι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021. Σε κάθε περίπτωση, ό,τι και τελικά να γίνει, ο δανεισμός του 25χρονου εξτρέμ, τουλάχιστον για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν, δεν χαλάει.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα "έσκασε" χοντρά για Ράουτινς ο Γιαννακόπουλος - Δεν φαντάζεστε πόσα θα πάρει - Φήμες για το επόμενο... μπαμ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags