Facebook Pixel "Μόνο Βιεϊρίνια και Ντουγκλάο είναι για Ολυμπιακό"!
| 2011-01-28 01:27:00

"Μόνο Βιεϊρίνια και Ντουγκλάο είναι για Ολυμπιακό"!

"Μόνο Βιεϊρίνια και Ντουγκλάο είναι για Ολυμπιακό"!

Κοβάσεβιτς, Νινιάδης, Αμανατίδης, Μπαρμπαλιάς, Βαμβακούλας, Κοκολάκης... Σκάουτερ να φάνε και οι κότες υπάρχουν πλέον στον Ολυμπιακό. Πολλά τα ζευγάρια ματιών και λίγες οι πιθανότητες λάθους.

Ακούγοντας ότι οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για να πάρουν στον Πειραιά ό,τι καλύτερο "κινείται" στη Σούπερ Λίγκα με τα ονόματα των Γεωργιάδη, Ανάκογλου του Πανσερραϊκού, Ντεγκρά, Φορτούνη του Αστέρα, Κουμορτζί του Πανιωνίου, Τάτου του Ατρομήτου και αρκετών ακόμα να "φιγουράρουν" στη σχετική λίστα, κάποιος από τον Ολυμπιακό, που δεν έχει λόγο στις μεταγραφές αλλά βλέπει... καντάρια μπάλα, απορεί:

«Τι να τους κάνουμε όλους αυτούς; Δεν βλέπουν τι έγινε με τους Σουμπίνιο και Παπάζογλου; Τους παίρνουμε για να τους δανείζουμε; Θα παίξει κανείς απ’ αυτούς ποτέ στον Ολυμπιακό;

Δυο παίκτες είναι όλοι κι όλοι αυτοί που έπρεπε να κοιτάνε, αλλά δεν το κάνουν. Ο Βιεϊρίνια και ο Ντουγκλάο. Θες ποδοσφαιριστές να παίξουν και να κάνουν τη διαφορά; Δώσε 5-6 εκατομμύρια στις ομάδες τους και πάρε αυτούς τους δύο. Όλοι οι άλλοι δεν κάνουν για Ολυμπιακό".

Έχει άδικο;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags