Facebook Pixel Παρά τρεις μια ενδεκάδα!
| 2011-01-28 16:59:00

Παρά τρεις μια ενδεκάδα!

Παρά τρεις μια ενδεκάδα!

Τα αγωνιστικά προβλήματα στον Ηρακλή τελειωμό δεν έχουν. Εκτός των Χοσέμι και Ζερκά που επιστρέφουν, ο Ουζουνίδης μετράει οκτώ απουσίες για το ματς με την Κέρκυρα.

Με πολλά αγωνιστικά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για την αυριανή(29/1) αναμέτρηση με την Κέρκυρα στο Καυτανζόγλειο στάδιο. Η αισιοδοξία, αλλά και η θέληση για νίκη στον αγώνα με τους Φαίακες είναι πολύ μεγάλη. Μάλιστα όπως έλεγαν χθες στην Μίκρα «κάτι μας χρωστάει η Κέρκυρα».

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει σε αρκετούς ποδοσφαιριστές. Συνολικά, θα στερηθεί, αναγκαστικά, τις υπηρεσίες οκτώ παικτών του, καθώς Ντάνι και Αραμπατζής είναι τιμωρημένοι, ενώ ανέτοιμοι να αγωνιστούν είναι οι Γιάκομπ,  Παπαστεριανός, Καρλίνιος, Ηλιάδης, Βουτσιάς και Σζοτ.

Ο Πασχάλης Βουτσιάς προσεβλήθη από οξεία γαστρεντερίτιδα και παρέμεινε στο σπίτι του, με έντονα συμπτώματα και ακολουθεί φαρμακοθεραπεία, μη έχοντας την δυνατότητα αγωνιστικής συμμετοχής. Ο Βικτοράς Γιάκομπ δοκίμασε να προπονηθεί, αλλά η ενόχληση δεν τον εγκατέλειψε, με συνέπεια να επιβεβαιώσει την αρχική ιατρική εκτίμηση ότι δεν θα προλάβει τον αυριανό αγώνα.

Η τεχνική ηγεσία συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κατσαμπής, Κυριαζής, Κατσικάς, Χοσέμι, Λίμα, Κανακούδης, Στάμου, Γκαρσία, Ρόμπλες, Μάρα, Μαχόπ, Σολτάνι, Επαλέ, Ζερκά, Βέλλιος, Τσίτας.

Στις προπονήσεις, ο Ουζουνίδης δοκίμασε αρκετά το 4-3-3. Στην εστία θα είναι ο Ελευθερόπουλος. Στο δεξί άκρο της άμυνας βάζει τον Γιώργο Κυριαζή ενώ ο Χοσέμι και ο Κατσικάς θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Πάμπλο Λίμα θα είναι στα αριστερά της άμυνας. Σε περίπτωση που επιλεγεί για αμυντικός χαφ ο Στάμου, θα πλαισιώνεται από τον Γκαρσία και τον Ρόμπλες. Στις πτέρυγες, οι Μαχόπ και Σολτάνι, ενώ ο Βέλλιος στην κορυφή της επίθεσης.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags