Facebook Pixel Εισήγηση Βαλβέρδε ο Χαβίτο. Θα πιάσει;
| 2011-01-31 23:20:00

Εισήγηση Βαλβέρδε ο Χαβίτο. Θα πιάσει;

Εισήγηση Βαλβέρδε ο Χαβίτο. Θα πιάσει;

Επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι η μεταγραφή του Χαβίτο στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι και μετά. Διαβάστε ποια είναι η άποψη του Ισπανού προπονητή για τον συμπατριώτη του.

Το θέμα με το Χαβίτο ήταν γνωστό το είχαν παραδεχθεί επίσημα στον Ολυμπιακό, τώρα το έκανε και ο ίδιος ο παίκτης στις δηλώσεις του στην Ισπανία, καθώς θα αγωνίζεται μέχρι το Καλοκαίρι δανεικός στη Λα Κορούνια. Ο παίκτης ξεκαθάρισε ότι αν η ομάδα της Γαλικίας θέλει να τον κρατήσει και μετά τον Ιούνιο θα πρέπει να μιλήσει με τον Ολυμπιακό, όπου έχει ήδη υπογράψει.

Ευκαιρίας δοθείσης θα θέλαμε να εκφράσουμε κάποιες πληροφορίες που έχουμε συλλέξει για τον πρώην άσο του Αρη. Το αν θα πιάσει, το αν κάνει, το αν μπορεί να προσφέρει στους ερυθρόλευκους, είναι μια σχετική και πολύ υποθετική κουβέντα.

Αυτό που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς είναι το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος παίκτης είναι εισήγηση του Βαλβέρδε και εκεί θα πρέπει να επικεντρωθούμε. Προφανώς κάτι βλέπει...

Άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στον προπονητή του Ολυμπιακού μας μετέφερε το εξής. Ο Βαλβέρδε θεωρεί ότι ο Χαβίτο είναι διεμβολιστής προσόν που είχε μόνο ο Γκαλέτι από τους παίκτες που έπαιξαν στη δεξιά πτέρυγα τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να υστερεί σε δύναμη, συνδυάζει όμως την τεχνική με την ταχύτητα πράγμα που δεν μπορεί να κάνει ο Ρόμενταλ που στηρίζει το παιχνίδι του μόνο στην ταχύτητα.

Ο ίδιος άνθρωπος μας είπε ότι ο Βαλβέρδε πιστεύει στον Χαβίτο και για το σκοράρισμα. Θα βελτιωθεί πολύ δίπλα στους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού μας είπε χαρακτηριστικά.

Τι πιστεύουμε εμείς; Ο καθένας έχει την άποψή του και όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Το ίδιο και οι επιλογές. Μπορεί κάποιος να βγει Όσκαρ, μπορεί και Φουστέρ...

Πηγή: Rednews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags