Facebook Pixel «Παίζει μόνος του ο Μανόλο»
| 2011-02-01 19:27:00

«Παίζει μόνος του ο Μανόλο»

«Παίζει μόνος του ο Μανόλο»

Ο Γιάννης Κυφωνίδης σχολιάζει μέσα από το blogτου τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ και εξηγεί γιατί ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ο σημαντικότερος άνθρωπος αυτή τη στιγμή στην ομάδα…

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ δείχνει να λειτουργεί ως το σημείο αναφοράς της ομάδας.

Ο πυλώνας που πάνω του έχει το…βάρος της προσπάθειας που γίνεται για να βρει η ομάδα τον δρόμο της. Τον τελευταίο καιρό παίζει μπάλα μόνος του.

Το πρωί στις προπονήσεις, το απόγευμα στα τηλέφωνα για να πείσει παίκτες, το Σαββατοκύριακό στα γήπεδα. Και τα καταφέρνει στο μέτρο του δυνατού- σε όλα. Το βασικότερο όλων είναι όμως οι μεταγραφές αν θέλουμε να μιλήσουμε για αυτή την εποχή. Με το όνομα που έχει δημιουργήσει στην Ισπανία και την ποιότητα του ως προπονητής κατάφερε να πείσει τρεις ποδοσφαιριστές που υπό άλλες συνθήκες με την παρούσα οικονομική κατάσταση στην ομάδα- πολύ δύσκολα θα τους βλέπαμε στα μέρη μας. Η επιτυχία  να κάνει τελικά ο «Δικέφαλος» τρεις προσθήκες στο ρόστερ του, πιστώνεται 100% στον Ισπανό.

Έψαξε, έμαθε, μίλησε, έπεισε. Και τελικά κατάφερε… θεωρητικά, γιατί η αλήθεια θα φανεί στο χορτάρι- να ενδυναμώσει την ομάδα και να βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Βραχυπρόθεσμα βέβαια, καθώς και οι τρεις θα φορέσουν τα κιτρινόμαυρα μέχρι τον Ιούνιο και μέτα έχει ο…Θεός!

Μου φαίνεται ότι η ΑΕΚ μπήκε σε μία εποχή που δεν μπορεί να…χτίσει το μέλλον της και πρσοπαθεί να…τζογάρει πάνω στην προοπτική του Champions League. Ένα κύπελλο και η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα ίσως της δώσουν ζωή και με αυτή την λογική πρέπει να συνηθίσει ο κόσμος της.

Όσο δεν βρίσκονται επενδυτές που να ρίξουν χρήματα στην ομάδα, τόσο θα πορεύεται η ΑΕΚ περιμένοντας την μέρα που από συγκυρίες, τύχη ή ακόμα και πρόσκαιρη ικανότητα θα βρεθεί στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης συλλόγων του πλανήτη. Μέχρι τότε τον Χιμένεθ και τα μάτια τους…

Πηγή: Novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags