04/02/11 - 20:11

Μήπως δεν μπορούν να τον πουν;

Σε διευκρινήσεις σχετικά με τη συμμετοχή του Ντάτο Κιρκβέλια σε επίσημους αγώνες προχώρησε η ΠΑΕ Πανιώνιος, η οποία ακόμα περιμένει τα σχετικά χαρτιά από την ΕΠΟ για να μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει…

Μήπως δεν μπορούν να τον πουν;
55.696views 0shares

Αναλυτικά:

Μετά την υπογραφή συμβολαίου με τον Ντάτο Κιρκβέλια, η ΠΑΕ Πανιώνιος απευθύνθηκε, ως όφειλε, στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προκειμένου να εξασφαλίσει τη "Μπλε Κάρτα" του ποδοσφαιριστή, η οποία και παραδόθηκε από την ΕΠΟ. Η "Μπλέ Κάρτα" αυτή ομώς, δεν συνοδευόταν και από το Δελτίο Αθλητικών Πληροφοριών (ΔΑΠ) του ποδοσφαιριστή.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος αμέσως ζήτησε από την ΕΠΟ την έκδοση και αυτού του απαραίτητου συνοδευτικού στοιχείου. Έκτοτε αναμένει από την ΕΠΟ το σχετικό έγγραφο προκειμένου η συμμετοχή του αθλητή στους αγώνες της ομάδας μας να μην επιδέχεται την οποιαδήποτε αμφισβήτηση για τη νομιμότητα της. Εκτιμούμε ότι εντός της προσεχούς εβδομάδος η Ρωσική Ομοσπονδία θα αποστείλει τα σχετικά στοιχεία του ποδοσφαιριστή μας Ντάτο Κιρκβέλια, έτσι ώστε να μπορεί η ΕΠΟ να εκδώσει το Δελτίο Αθλητικών Πληροφοριών του.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ