Facebook Pixel Για το τριφύλλι, ρε γαμώτο!
| 2011-02-07 19:12:00

Για το τριφύλλι, ρε γαμώτο!

Για το τριφύλλι, ρε γαμώτο!

Ψηλά τη σημαία του Παναθηναϊκού στα ξενυχτάδικα κράτησε ο Γιούρκας, ξημερώματα Κυριακής. Τι, μόνο οι Μιραλάς, Χολέμπας του Ολυμπιακού και οι Μπερνς, Γιάχιτς, Γκερέιρο της ΑΕΚ, θα ξενυχτάνε;

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης δεν είχε την ευκαιρία να ζήσει από κοντά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, είχε όμως την ευκαιρία να γιορτάσει λίγες ώρες αργότερα το τρίποντο που πήραν οι συμπαίκτες του με τον δικό του τρόπο.

Ο Έλληνας άσος μπορεί να εμφανίζεται σπάνια στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού», ωστόσο η παρουσία του στη νυχτερινή Αθήνα είναι στάνταρ. Σπάνια υπάρχουν σαββατοκύριακα που δεν βγαίνει να «ξεσκάσει» και δικαιολογημένα πάντα, αφού τις περισσότερες φορές είναι τραυματίας.

Και αυτή την περίοδο τραυματίας είναι, αφού μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, στο οποίο δεν αγωνίστηκε λεπτό, ακολουθεί θεραπεία. Για αυτό και έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Αυτό όμως δεν τον… χάλασε καθόλου, αφού είχε την ευκαιρία να πάει μία βραδινή βολτούλα και μάλιστα αργά. Πρώτα είδε το ματς με τον «Δικέφαλο» από την τηλεόραση και μετά ετοιμάστηκε για να βγει να γιορτάσει το τρίποντο. Να… ξεκαπνίσει και λίγο τη Λαμποργκίνι του (που έλεγε και ο αστυνομικός διευθυντής στην Θεσσαλονίκη για το ελικόπτερο).

Βέβαια, δεν πήγε και πολύ νωρίς. Από αυτά που έμαθε ο σκύλος, ο Γιούρκας εμφανίστηκε σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας μετά τις 02.30 και το ξημέρωσε. Είναι μάλλον μέρος της θεραπείας που ακολουθεί για να επιστρέψει και πάλι στο 100%....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα τσούζουν και δεν τους τσούζει!

Τα αγόρια ξενυχτάνε μόνα ή δύο-δύο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags