Facebook Pixel Χτύπησε και το χέρι στο τραπέζι;
| 2011-02-08 19:45:00

Χτύπησε και το χέρι στο τραπέζι;

Χτύπησε και το χέρι στο τραπέζι;

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα για την συνάντηση του Γιώργου Σπανού με τους Σοφοκλή Πιλάβιο και Βασίλη Τεροβίτσα, ωστόσο μετά θυμηθήκαμε την χθεσινή ανακοίνωση των φίλων του Ατρομήτου και όλες οι απορίες μας λύθηκαν…

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου πήγε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και είχε συνάντηση με τον πρόεδρό της, Σοφοκλή Πιλάβιο, αλλά και με τον πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Βασίλη Τεροβίτσα.

Ο Σπανός, με αφορμή τη διαιτησία του Γιάχου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, ζήτησε να τηρηθεί η ισονομία και να διαφυλαχθεί το 50-50% τόσο απέναντι στο σύλλογο του Περιστερίου όσο και στις υπόλοιπες ομάδες, που αγωνίζονται στη Σούπερ Λιγκ.

Έπειτα από αυτή τη συζήτηση, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ατρόμητος πήρε τη διαβεβαίωση από ΕΠΟ και ΚΕΔ ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να υπάρξει ίση μεταχείριση και αντιμετώπιση προς όλες τις ΠΑΕ.

Απλά εμείς οφείλουμε να θυμίσουμε πως χθες οι φίλοι του Ατρομήτου ζητάγανε με ανακοίνωσή τους από τον κ. Σπανό να… βγει μπροστά και να «χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι σε κάθε Μπέο».

Είναι μάλλον αυτό λέει ο λαός, μία που το είπανε, μία που το έκανε…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags