Facebook Pixel Ο καυγάς γίνεται για ...δύο Κοτσόληδες!
| 2011-02-10 23:57:00

Ο καυγάς γίνεται για ...δύο Κοτσόληδες!

Ο καυγάς γίνεται για ...δύο Κοτσόληδες!

Τζάμπα τσακώνεται ο Ολυμπιακός με τον ΕΠΟ για τον Κοτσόλη. Φαίνεται πως δεν το είδαν το παλικάρι εκεί στον Πειραιά, γι΄ αυτό κάνουν έτσι! Εκτός κι αν πουλάνε τσαμπουκά για τον τσαμπουκά...

Για να κάνει επίδειξη ισχύος ο Μαρινάκης στον Πιλάβιο κι αυτός με τη σειρά του για να δείξει ότι δεν μασάει και να βγάλει τελικά το δελτίο στον διεθνή τερματοφύλακα.

Γιατί για τον Κοτσόλη, τον συγκεκριμένο Κοτσόλη που είδαμε στις φωτογραφίες της υπογραφής του νέου του συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό, αποκλείεται να ...στενοχωριούνται στον Ολυμπιακό.

Μπαμ κάνει η πολύμηνη αποχή του από τα γήπεδα. Ο Παναθηναϊκός, λόγω του τραυματισμού του Καρνέζη, τον πήρε για μπακ-απ του Τζόρβα, σε περίπτωση που χρειαστεί άμεσα αντικατάσταση ο βασικός τερματοφύλακας. Όμως ο Κοτσόλης μόνο έτοιμος για να παίξει δεν φαίνεται να είναι.

Έχει βάλει πολλά κιλά ο άνθρωπος. Δεν τις είδατε τις φωτογραφίες; Κοιτάξτε πώς ήταν όταν αγωνιζόταν, στεγνός και αθλητικός και δείτε τώρα, που έχει στρώσει μαγουλάκι κι έχει κάνει και λίγη κοιλίτσα.

Όπως έμαθε ο σκύλος από Παιανία μεριά, θέλει τουλάχιστον ένα μήνα ειδικής προετοιμασίας για να χάσει τα κιλά και να φτάσει τα υψηλά του στάνταρ ο Κοτσόλης, ο οποίος όσο καλός τερματοφύλακας κι αν είναι, δεν μπορεί να κρύψει έτσι εύκολα την απραξία από το περασμένο καλοκάιρι, όταν έλυσε το συμβόλαιό του με την Ομόνοια.

Κι αυτό το ξέρουν στον Ολυμπιακό. Οπότε ψάξτε αλλού τα αίτια για τον νέο καυγά με την ΕΠΟ. Γιατί ο Κοτσόλης ήταν απλώς η αφορμή...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags