Facebook Pixel Από τους πάγκους στην τηλεόραση ο Κούπερ!
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-14 15:55:00

Από τους πάγκους στην τηλεόραση ο Κούπερ!

Από τους πάγκους στην τηλεόραση ο Κούπερ!

Δεν είναι εποχή για να μένει κανείς άνεργος και όποια ευκαιρία παρουσιάζεται για δουλειά δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένη. Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος δέχθηκε να αφήσει για λίγο την προπονητική...

Ο Αργεντινός πρώην τεχνικός του Άρη συμφώνησε με τον τηλεοπτικό σταθμό IB3, του δικτύου των Βαλεαρίδων Νήσων και ανέλαβε χρέη τηλεοσχολιαστή για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Τουλάχιστον, θα το κάνει μέχρι να δεχθεί κάποια αξιόλογη πρόταση για να επιστρέψει στους πάγκους…

Ο Κούπερ θα κάνει... πρεμιέρα με μία πολύ σπουδαία αναμέτρηση, το Άρσεναλ-Μπαρτσελόνα και θα αναλύει τον αγώνα στους Ισπανούς τηλεθεατές.

«Χαίρομαι για αυτή τη συνεργασία γιατί στο Τσάμπιονς Λιγκ αγωνίζονται οι καλύτερες ομάδες. Μπορείς να παρακολουθήσεις ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου και ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις τον νικητή. Πάντα σε ό,τι κάνω αναζητώ ένα κίνητρο και το Τσάμπιονς Λιγκ είναι το μεγαλύτερο», σχολίασε ο Κούπερ.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού, Πέδρο Τεράς τόνισε: «Είναι μεγάλη ικανοποίηση για τον οργανισμό μας το γεγονός ότι συνεργάζεται με τον Έκτορ Κούπερ. Είναι ένα άτομο με αδιαμφισβήτητες επαγγελματικές ικανότητες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags