Facebook Pixel «Τους περιμένουμε για να το τελειώσουμε»
| 2011-02-14 20:39:00

«Τους περιμένουμε για να το τελειώσουμε»

«Τους περιμένουμε για να το τελειώσουμε»

Ο Ραούλ Μπράβο γράφει στο gazzetta.gr για το διπλό-κλειδί στο «Κλ. Βικελίδης» και περιμένει τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη για να τελειώσει οριστικά το φετινό πρωτάθλημα και «να κάνουμε φιέστα στο γήπεδό μας»!

Γεια σας φίλοι μου,

το πρωτάθλημα βαδίζει προς το τέλος του και πλέον μπορούμε να πούμε ξεκάθαρα ότι έχουμε τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου. Ειδικά μετά τη νίκη μας επί του Άρη, νιώθουμε ότι είμαστε το μεγάλο φαβορί.

Ήταν μια μεγάλη επιτυχία αυτή στη Θεσσαλονίκη. Μια νίκη σε μια δυνατή έδρα, μια νίκη την οποία μπορώ να χαρακτηρίσω κλειδί για την επίτευξη του στόχου μας. Και αποκτά μεγαλύτερη σημασία λόγω του γεγονότος ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Νομίζω ότι αξίζαμε να κερδίσουμε τον Άρη, αφού ήμασταν ανώτεροι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Είχαμε τον έλεγχο, όμως βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ από μια ανύποπτη φάση. Δείξαμε χαρακτήρα πρωταθλητή, δεν πανικοβληθήκαμε καθόλου, συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό και φτάσαμε στην ανατροπή. Πιέσαμε, τρέξαμε πολύ, παίξαμε καλή μπάλα και νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε πλήρως στις απαιτήσεις του αγώνα. Ελπίζω να κάναμε περήφανους τους οπαδούς μας.

Ήταν ένα τρίποντο που μας δίνει πολύ καλή ψυχολογία πριν από το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό. Τέτοιες εμφανίσεις και νίκες είναι ιδανικές πριν από ένα κλάσικο. Τους περιμένουμε στο σπίτι μας για να το τελειώσουμε οριστικά το φετινό πρωτάθλημα.

Με τον κόσμο στο πλευρό μας, που σε κάθε αγώνα είναι ο δωδέκατος παίκτης, θα τα καταφέρουμε. Ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για τους οπαδούς μας. Αν παίξουμε όπως με τον Άρη, με πάθος και ψυχή, δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Περιμένουμε και εμείς με ανυπομονησία το κλάσικο. Θα τα δώσουμε όλα, θα παλέψουμε μέχρι θανάτου για να κερδίσουμε και να κάνουμε φιέστα το σαββατόβραδο. Αν πάρουμε τους τρεις βαθμούς, νομίζω ότι τελειώνουν όλα. Μαθηματικά θα υπάρχουν ελπίδες για τον Παναθηναϊκό, αλλά ουσιαστικά θα έχει τελειώσει.

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα,
πολλούς χαιρετισμούς,
Ραούλ

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags