Facebook Pixel Sportdog.gr | Με τον Σπανούλη και τον Ολυμπιακό θα πας στο ταμείο σήμερα - Να τι πρέπει να παίξεις!
| 2018-04-06 10:36:00

Με τον Σπανούλη και τον Ολυμπιακό θα πας στο ταμείο σήμερα - Να τι πρέπει να παίξεις!

Sportdog Team
Με τον Σπανούλη και τον Ολυμπιακό θα πας στο ταμείο σήμερα - Να τι πρέπει να παίξεις!

Το έβλεπες; Το έπαιξες!

Ολυμπιακός: Σε ακόμα ένα ματς ο Ολυμπιακός παρουσίασε δύο πρόσωπα και στο τέλος έχασε, όπως αναφέρει το foxbet.gr. Στη δεύτερη περίοδο δέχθηκε ένα επιμέρους 28-11 από τη Μάλαγα και βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 47-33. Στην τρίτη περίοδο έκανε ένα 7-23, γύρισε το ματς στην τέταρτη, αλλά και πάλι κατάφερε να χάσει διαφορά επτά πόντων στο τέλος και να πάει το ματς την παράταση, για να ηττηθεί τελικά με 87-85. "Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο τέλος", ανέφερε μετά το τέλος του ματς ο Τόμιτς. Κάτι που βέβαια έχει συμβεί πολλάκις φέτος στα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Υποδέχεται τη Ζαλγκίρις απόψε, σε ένα ματς που κρίνει εν πολλοίς τα ζευγάρια των "8". Αν ηττηθεί ο ίδιος, περιμένει να δει τι θα γίνει στο Ρεάλ - Μπάμπεργκ, για να δει αν τερματίζει τρίτος (νίκη Ρεάλ) ή τέταρτος (ήττα Ρεάλ). Αρκετά τα προβλήματα τραυματισμών, αφού εκτός αποστολής είναι οι Παπανικολάου (F, 8.2π/2.2ασ/4.5ριμπ), Πρίντεζης (F, 12.6π/1.5ασ/5.5ριμπ) και ΜακΛιν (C, 8.4/π/4.7ριμπ), ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Τιλί (F, 4π/2.8ριμπ) και Μιλουτίνοφ (C, 9π/5.7ριμπ).

Ζαλγκίρις Κάουνας: Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα του Σάρας υποδεχόταν την ΤΣΣΚΑ, σύμφωνα με το foxbet.gr. Κι ήθελε οπωσδήποτε νίκη προκειμένου να έχει το πάνω χέρι, όσον αφορά την τελική κατάταξη και την αποφυγή της όγδοης θέσης, που θα στείλει τον όγδοο πάνω στην ΤΣΣΚΑ στα πλέι-οφ. Εν τέλει η Ζαλγκίρις έπαιξε πολύ καλύτερα, εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή της στο παρκέ και την κακή μέρα στην οποία βρέθηκαν τα ατού της ρωσικής ομάδας κι έφτασε στη νίκη με 85-73. Απίστευτα πράγματα από τον Πάνκος στο ματς, που τελείωσε με 15π., 11ασ. και 2ριμπ., ενώ πρώτος σκόρερ για τους "πράσινους" ήταν ο Ντέιβις με 17π. (είχε και 5ριμπ.). Ήττα σοκ ακολούθησε τη Δευτέρα για το πρωτάθλημα, στην έδρα της Σιολοάι με 93-90. Στο αγωνιστικό σκέλος, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του ο Τουπάν (F, 7π/2.3ριμπ) και είναι κανονικά στη διάθεση του Γιασικεβίτσιους απόψε. Δίχως κίνητρο απόψε στο ματς, αφού μετά τα χθεσινά αποτελέσματα ότι κι αν γίνει κόντρα στον Ολυμπιακό, μένει στην έκτη θέση και περιμένει να δει ποιος θα τερματίσει τρίτος.

Εκτίμηση

Πολλές οι απουσίες του Ολυμπιακού απόψε, οι περισσότερες είναι στη ρακέτα όμως, εκεί όπου δεν είναι η δύναμη της Ζαλγκίρις. Πιο κομβική η απουσία του Παπανικολάου, που αποδυναμώνει τον Ολυμπιακό στην άμυνα. Το βλέπουμε σταθερά αυτό στα τελευταία ματς, οπότε το over153.5 έχει καλές πιθανότητες.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags