Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ματσάρα Έβερτον-Τσέλσι, οι προτάσεις για Λίβερπουλ-Τότεναμ και το ντέρμπι του Μάντσεστερ!
Ποδόσφαιρο
| 2019-12-07 11:59:00

Η ματσάρα Έβερτον-Τσέλσι, οι προτάσεις για Λίβερπουλ-Τότεναμ και το ντέρμπι του Μάντσεστερ!

Sportdog Team
Η ματσάρα Έβερτον-Τσέλσι, οι προτάσεις για Λίβερπουλ-Τότεναμ και το ντέρμπι του Μάντσεστερ!

Με τρομερά παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η 16η αγωνιστική της Premier League.

 Φυσικά ξεχωρίζει το ντέρμπι του Μάντσεστερ, ωστόσο μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και για το Έβερτον – Τσέλσι που διεξάγεται νωρίς, αλλά και για τα παιχνίδια των Λίβερπουλ και Τότεναμ.

[14.30] Έβερτον – Τσέλσι

Η ήττα με 5-2 στο ντέρμπι από τη Λίβερπουλ έφερε και την αναμενόμενη απόλυση του Μάρκο Σίλβα. Η Έβερτον είναι πλέον κάτω από την επικίνδυνη ζώνη με 14 βαθμούς, μετράει τρεις σερί ήττες, ενώ εντός έδρας έχει ρεκόρ 3-1-3. Περίεργο το κλίμα στην ομάδα, ακόμα δεν έχει βρεθεί ο επόμενος προπονητής. Η Τσέλσι επέστρεψε στις νίκες μεσοβδόμαδα με το αγχωτικό 2-1 κόντρα στην Άστον Βίλα και ξαναμπήκε στην τετράδα. Εκτός έδρας έχει καλή παρουσία με ρεκόρ 5-0-2, όλα της τα παιχνίδια είναι Over 2.5 και 6/7 goal-goal. Ανάλογες επιδόσεις επιθετικά έχει και η Έβερτον η οποία στα τελευταία έξι της παιχνίδια μετράει πέντε goal-goal. Αποφεύγουμε το σημείο, μετράμε γκολ…

Εκτίμηση: goal-goal (1.60)

[17.00] Τότεναμ – Μπέρνλι

Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο, η Τότεναμ επέστρεψε στις μέτριες εμφανίσεις και στις ήττες. Την Τετάρτη το βράδυ στην εμβόλιμη αγωνιστική έχασε 2-1 από τη Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ και παρέμεινε στην έβδομη θέση. Γκολ πάντως βρήκε πάλι, όπως κάνει εδώ και επτά παιχνίδια, τα οποία ήταν όλα goal-goal. Η Μπέρνλι είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με εκτός έδρας ρεκόρ 1-3-3 και προέρχεται από δύο σερί εύκολες ήττες στο γήπεδό της, με 2-0 από την Κρίσταλ Πάλας και 4-1 από τη Σίτι. Δύσκολη η αποστολή απέναντι σε μία Τότεναμ που παίζει καλά εντός έδρας και βρίσκει εύκολα το γκολ.

Εκτίμηση: 1 και over 1.5 (1.60)

[17.00] Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ

Στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκεται η Μπόρνμουθ η οποία μετράει πλέον τέσσερις ήττες, αφού κατάφερε να χάσει την Τετάρτη το βράδυ και στην Κρίσταλ Πάλας με 1-0, αν και η αντίπαλός της έπαιζε με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο. Η Λίβερπουλ από την πλευρά της βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, προέρχεται από το εντυπωσιακό 5-2 κόντρα στην Έβερτον και ούσα αήττητη φέτος δείχνει ικανή να πάρει ένα πολύ εύκολο πρωτάθλημα. Στο ντέρμπι της Τετάρτης έβγαλε φρεσκάδα και έδειξε ξανά να βρίσκει τη… φόρα της, αν πιάσει ίδια επίπεδα απόδοσης θα νικήσει εύκολα. Οκτώ σερί goal-goal μετράνε οι «κόκκινοι» επτά εκ των οποίων ήταν over 2.5!

Εκτίμηση: 2 και over 1.5 (1.60)


***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι… αστείες αποδόσεις στον ΠΑΟΚ, η αντίδραση της ΑΕΚ και η παράδοση του Ολυμπιακού!

 

[17.00] Γουότφορντ – Κρίσταλ Πάλας

Με τον Νάιτζελ Πίρσον πλέον στον πάγκο η Γουότφορντ ψάνχει τρόπο να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Μεσοβδόμαδα έχασε και από τη Λέστερ 2-0 και πλέον μετράει τρεις σερί ήττες, ενώ εντός έδρας έχει τραγικό ρεκόρ 0-3-4. Το αποψινό ματς θεωρείται ως… τελικός και θέλουν επιτέλους να πάρουν μία νίκη εντός, για να αποκτήσουν ψυχολογία και ελπίδες. Η Κρίσταλ Πάλας πάντως είναι μέσα στην επτάδα, εκτός έδρας έχει ρεκόρ 3-1-3 και μετράει δύο σερί νίκες με Μπέρνλι και Μπόρνμουθ χωρίς να δεχθεί γκολ. Αρκετές οι απουσίες στην άμυνα για τους φιλοξενούμενους λόγω τραυματισμών και τιμωριών, μεγάλο το κίνητρο στους γηπεδούχους. Με μεγάλο ρίσκο πηγαίνουμε προς τον άσο, καλύτερη επιλογή το draw no bet.

Εκτίμηση: 1 DNB (1.65)

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις επέστρεψε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία μεσοβδόμαδα νίκησε 4-1 στη Μπέρνλι και παρέμεινε στο -11 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες γκέλες και συνήθως στην έδρα τους παρουσιάζονται καλύτεροι, με ρεκόρ 5-1-1. Μετρούν πέντε σερί goal-goal, έχουν σκοράρει για επτά σερί ματς, ενώ τα έξι τελευταία παιχνίδια τους είναι και over 2.5. Η Γιουνάιτεντ προέρχεται από την καλύτερη της ίσως φετινή εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στην Τότεναμ με 2-1, σε ένα ματς όπου για 45 λεπτά είχαν εξαιρετική απόδοση. Έτρεξαν πολύ, έφτιαξαν φάσεις και έβγαλαν ενέργεια στο χορτάρι. Εκτός έδρας βέβαια είναι κάκιστοι με ρεκόρ 1-3-3, ενώ μετρούν τέσσερα σερί goal-goal και over 2.5. Η Σίτι δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες και μπορεί να πάρει τη νίκη, όμως το ματς θα έχει και πολλά γκολ.

Εκτίμηση: 1 και over 2.5 (1.75)
 

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags