20/02/13 - 23:30

Εσπασαν αυτοκίνητο της ΕΤ3!

Θύμα επίθεσης έπεσε εικονολήπτης στη Θεσσαλονίκη. Αγνωστοι του επιτέθηκαν με λοστούς σπάζοντας παράλληλα και... όχημα της ΕΤ3. Τα επεισόδια έλαβαν χώρα έξω από το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Εσπασαν αυτοκίνητο της ΕΤ3!
33.088views 0shares

Νωρίτερα άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε βιτρίνες ενεχυροδανειστηρίων ενώ πέταξαν μπογιές σε κατάστημα εμπορίας εκκλησιαστικών ειδών.

Δικαστική νίκη των εργαζομένων της «Αυριανής»

Προσωρινή διαταγή για να μην αλλάξει καθεστώς η εφημερίδα "Αυριανή" και για την καταβολή των μισών από τα χρωστούμενα εκδόθηκε από το αρμόδιο δικαστήριο, μετά από αίτημα των δημοσιογράφων της εφημερίδας. Σε ιδιαίτερα σύντομο χρονικό διάστημα, θα κοινοποιηθεί η απόφαση στον εκδότη Γεώργιο Κουρή. Η απόφαση αυτή, κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, ενόψει και των ασφαλιστικών μέτρων που πρόκειται να εκδικαστούν στις 12 Μαρτίου.

«Αλλάζω» με Θρασκιά

«Αλλάζω» θα είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής της κρατικής τηλεόρασης την οποία θα παρουσιάζει η Ράνια Θρασκιά. Στόχος του τρίωρου αυτού προγράμματος είναι πέρα από όλα τα άλλα, να ανεβάσει και τον μέσο όρο τηλεθέασης του καναλιού. Η πρεμιέρα αναμένεται το Μάρτιο στην ΕΤ1.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ