Facebook Pixel Sportdog.gr | Σε ποιο κανάλι θα δούμε το Αούστρια-ΑΕΚ;
Life
| 2017-12-06 13:49:00

Σε ποιο κανάλι θα δούμε το Αούστρια-ΑΕΚ;

Sportdog Team
Σε ποιο κανάλι θα δούμε το Αούστρια-ΑΕΚ;

Η μάχη των κιτρινόμαυρων για την πρόκριση.

Η πρόκριση της ΑΕΚ στις 32 καλύτερες ομάδες του UEFA Europa League κρίνεται στην Βιέννη, καθώς η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ φιλοξενείται από την Αούστρια με σκοπό να πάρει ένα από τα 8 εναπομείναντα εισιτήρια ακόμη και με ισοπαλία. Οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD, την Πέμπτη 7/12, στις 20.00 (COSMOTE SPORT 2HD). Σε περίπτωση ήττας του «Δικεφάλου», η Ριέκα που αγωνίζεται την ίδια ώρα απέναντι στη Μίλαν (COSMOTE SPORT 4HD), θα πάρει τη θέση του.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ΑΕΚ - Αούστρια, συντονιζόμαστε με την εκπομπή Europa League Show (COSMOTE SPORT 2HD, 18.30) με τους Στέφανο Αβραμίδη, Σωτήρη Κωσταβάρα και Πάνο Βόγλη.

Μέσα από την εκπομπή, θα γίνει ζωντανή σύνδεση με το “Ερνστ Χάπελ”, απ’ όπου, οι απεσταλμένοι της COSMOTE TV, Μιχάλης Τσόχος και Πάνος Μάλαμας θα μας μεταφέρουν τις τελευταίες εξελίξεις πριν αναλάβουν τη μετάδοση και το ρεπορτάζ του ματς. Παράλληλα, μέσα από το Europa League Show θα προβληθεί αποκλειστική συνέντευξη του Πορτογάλου άσου της ΑΕΚ, Έλντερ Λόπες, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV, για τις προσδοκίες που έχει η ομάδα του από τον αγώνα με την Αούστρια.

Με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, δεν χάνουμε την εκπομπή “Λεπτό προς Λεπτό” (22.05, COSMOTE SPORT 1HD) για τις δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ και των ποδοσφαιριστών του. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags