Το σκέφτεται πολύ σοβαρά ο Ιβάν Σαββίδης να πάει στη Βραζιλία για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ, έχει την αποκλειστική πληροφορία ο sportdog! 

Το αφεντικό του ΠΑΟΚ έχει μεγάλη λατρεία με τη γαλανόλευκη και, όπως έχει πει στους άμεσους συνεργάτες του, θα ήθελε να βρεθεί στο πλευρό των διεθνών. Ο ομογενής επιχειρηματίας είναι φανατικός οπαδός της Εθνικής και έχει εκφράσει την επιθυμία να στηρίξει από κοντά τον αγώνα που θα δώσει στα γήπεδα της Βραζιλίας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. 

Γκολ η Εθνική, λεφτά στο λογαριασμό σου! Bonus 5€ για κάθε γκολ του Μουντιάλ, μόνο στη mybet!

Το θέμα είναι ότι ο μεγαλομέτοχος του Δικέφαλου δεν προλαβαίνει, λόγω φόρτου εργασίας, να δώσει το "παρών" στη "χώρα του καφέ" από την αρχή της διοργάνωσης και, μιλώντας σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του, έχει τονίσει πως θα προσπαθήσει να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι αν η ομάδα του Φερνάντο Σάντος προκριθεί στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου! 

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, σε περίπτωση που η Εθνική κάνει την υπέρβαση και προχωρήσει στη διοργάνωση το αφεντικό του ΠΑΟΚ να τάξει και κάποιο μεγάλο πριμ στους διεθνείς. Όπως είχε κάνει, δηλαδή, στο Euro του 2012 που είχε υποσχεθεί "τρελό" μπόνους, ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ, στις εθνικές ομάδες της Ελλάδας και της Ρωσίας, αν μία από τις δύο κατάφερνε να φθάσει ως τον τελικό της διοργάνωσης! Λέτε να κάνει ξανά κάτι παρόμοιο ο Ιβάν;

ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΡΝΟ από την αναύτρα Νικολέτα Ρωμανού, οι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ εικόνες στον sportdog!