Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Γιάννης Μανιάτης μετά το "χοντρό" επεισόδιο που είχε στη χθεσινή προπόνηση της Εθνικής με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Όταν η ομάδα επέστρεψε στο ξενοδοχείο, ο μέσος του Ολυμπιακού έδειχνε έτοιμος να τα μαζέψει και να φύγει από τη Βραζιλία. Πρόλαβε ακόμη και να κλείσει εισιτήρια για την επιστροφή στην Ελλάδα, αλλά ύστερα από τις κουβέντες που έγιναν με στελέχη της ομάδας και τις παραινέσεις που δέχθηκε, άλλαξε την τελευταία στιγμή την απόφασή του!

Ο Μανιάτης ήταν εκνευρισμένος και με τον Φερνάντο Σάντος θεωρώντας πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός έπρεπε να πάρει διαφορετική θέση για το επεισόδιο από αυτή του "πυροσβέστη". "Αν είμαι εγώ το πρόβλημα, να φύγω", έλεγε ο άσος των Ερυθρόλευκων πριν πεισθεί τελικά να ακολουθήσει κανονικά την αποστολή που από χθες το πρωί βρίσκεται στο Νατάλ.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Τζαβέλλας έδειχνε μετανιωμένος για ό,τι συνέβη ζητώντας συγγνώμη από όλη την ομάδα. Μία κίνηση, ωστόσο, που προκάλεσε την αγανάκτηση του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος του είπε: "Τι συγγνώμη, ρε Γιώργο, κάθε φορά δηλαδή τα ίδια θα έχουμε με αυτή την ιστορία;".

Αξίζει να σημειωθεί ότι Κώστας Κατσουράνης έμεινε αμέτοχος στο επεισόδιο λόγο της ...προϊστορίας που έχει με τον Μανιάτη. Δεν ήθελε φαίνεται ο αρχηγός της Εθνικής να ξαναμπλέξει στα ίδια μετά τις δηλώσεις μεταμέλειας που έχει κάνει για τα όσα είχαν γίνει στην Τούμπα.