Facebook Pixel Βελόσο δύσκολα, αλλά του Κριστιάνο παίζεται...
| 2012-06-29 14:00:00

Βελόσο δύσκολα, αλλά του Κριστιάνο παίζεται...

Βελόσο δύσκολα, αλλά του Κριστιάνο παίζεται...

Το "τώρα που βρήκαμε παπά, να θάψουμε 5-6", φαίνεται πως ισχύει στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς από τη στιγμή που έκλεισε τον Ζαρντίμ, μόνο τον Ρονάλντο δεν έχει "αποκτήσει".

Τη μισή Πορτογαλία έχουμε διαβάσει πως θα φέρει στο Λιμάνι ο νέος προπονητής, έστω κι αν τα περισσότερα από τα σενάρια στερούνται βάσης και -κυρίως- σοβαρότητας.

Πολλές φορές, μάλιστα, έχουμε διαβάσει για πολύ βαριά ονόματα, με πανάκριβα συμβόλαια και υψηλότατα κασέ, τα οποία μάλιστα ανέβαιναν ακόμα περισσότερο όσο προχωρούσε η Πορτογαλία στο Euro. Παράδειγμα, η περίπτωση του Μπρούνο Άλβες, που σας λέγαμε τις προάλλες.

Το νέο όνομα που ...πρόβαρε τις προηγούμενες μέρες τη φανέλα του Ολυμπιακού, ήταν ο Μιγκέλ Βελόσο, επίσης βασικό στέλεχος της Εθνικής Πορτογαλίας. Ο 26χρονος μεσοαμυντικός, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με ευχέρεια και στη θέση του αριστερού μπακ, ανήκει από το 2010 στην ιταλική Τζένοα, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2015!

Τι σημαίνει αυτό; Πως η ομάδα του, αν αποφασίσει να τον πουλήσει, θα τον κοστολογήσει ακριβά, καθώς δεν πρόκειται για παίκτη του οποίου το συμβόλαιο λήγει γρήγορα, ώστε να προσπαθήσει να πάρει από αυτόν όσα μπορεί.

Η Τζένοα, όπως μαθαίνουμε από Ιταλία μεριά, θεωρεί τη χρονική συγκυρία ιδανική για να πουλήσει τον Βελόσο και μάλιστα οι Ιταλοί θεωρούν την παραμονή του και τη νέα σεζόν στο σύλλογο της Γένοβας, απίθανη. Ειδικά τώρα που ο Βελόσο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Euro με τη φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας και έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για την απόκτησή του.

Μία από αυτές είναι και η Ντιναμό Κιέβου. Οι Ουκρανοί γενικώς δεν έχουν πρόβλημα να σπρώχνουν χρήμα για μεταγραφές, ωστόσο όταν άκουσαν πόσα θέλει η Τζένοα ...πισωπάτησαν. Ποιες ήταν οι απαιτήσεις του ιταλικού συλλόγου; Κρατηθείτε! Ούτε λίγο ούτε πολύ, 8 εκ. ευρώ ζήτησαν! Χώρια του συμβόλαιο του παίκτη, δηλαδή.

Εσείς τι λέτε; Είναι πιθανό σε αυτή τη χρονική συγκυρία για την Ελλάδα να δώσει ο Ολυμπιακός κοντά 10 εκ. ευρώ για έναν αμυντικό χαφ; Μην τρελαθούμε κιόλας. Εκτός κι αν τον πάρει πακέτο με τον Κριστιάνο, επειδή ο Ζαρντίμ είναι Πορτογάλος και όλοι καίγονται να δουλέψουν υπό τις οδηγίες του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags