Facebook Pixel "Νίκη και στη Τούμπα"
| 2012-09-23 22:25:00

"Νίκη και στη Τούμπα"

"Νίκη και στη Τούμπα"

Άνοιξε η... όρεξη του Ρόμπεν Πουλίδο, ο οποίος θέλει και το διπλό στη Τούμπα την επόμενη αγωνιστική.

«Θεωρώ πως ήταν κάπως φυσιολογική εξέλιξη η εικόνα του ματς στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Ήμασταν πολύ πιεσμένοι λόγω του ότι δεν πήραμε κάποια νίκη στις πρώτες τρεις αγωνιστικές και θέλαμε οπωσδήποτε να κρατήσουμε το 1-0 σήμερα. Δεν υπήρξε κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και πιεστήκαμε στο τέλος. Απλά μας ενδιέφερε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και τίποτα άλλο», επεσήμανε αρχικά ο Ισπανός αμυντικός του Αρη.

Και πρόσθεσε, για τον απολογισμό της αναμέτρησης: «Είχαμε αρκετά θετικά σήμερα. Μπήκαμε δυνατά στο ματς, κυκλοφορήσαμε σωστά τη μπάλα και πιέσαμε τον αντίπαλο στο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να ανοίξουμε το σκορ από νωρίς. Σημασία έχει βέβαια τα θετικά να τα δείχνουμε ολοένα και σε περισσότερα παιχνίδια. Να επαναλαμβάνουμε τις σωστές αντιδράσεις και να βελτιώνουμε τα λάθη.

Θα πρέπει να γίνουμε πιο γρήγοροι στην σκέψη και στην αντίδρασή μας. Είμαστε μια νέα ομάδα με πολλούς μικρούς παίκτες σε ηλικία που έχουν να μάθουν πολλά μέσα από την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις. Είναι μια δύσκολη χρονιά και χρειάζεται υπομονή. Πρέπει να ήμαστε πιο συγκεντρωμένοι κατά την διάρκεια μιας αναμέτρησης είτε τα πράγματα πάνε καλά είτε όχι».

Για ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού που ένιωσε στο πρώτο ημίχρονο: «Στο πρώτο ημίχρονο σε μια ανύποπτη φάση αισθάνθηκα ενόχληση στον γοφό η οποία ωστόσο δεν ήταν τόσο σημαντική ώστε να μην μου επιτρέψει να αγωνιστώ και στα 90 λεπτά. Ήμουν προσεκτικός από εκείνο το σημείο και έπειτα και έτσι δεν αντιμετώπισα μεγαλύτερο πρόβλημα. Δεν πιστεύω πως είναι κάτι ανησυχητικό ενόψει της συνέχειας».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ επεσήμανε: «Αυτή τη στιγμή θα πρέπει να διασκεδάσουμε τη νίκη που πήραμε και να ξεκουραστούμε όσο μας επιτρέπεται. Από εκεί και πέρα θα πρέπει μέσα στην εβδομάδα να είμαστε συγκεντρωμένοι και ήρεμοι στα αποδυτήρια και στην γενικότερη προετοιμασία μας.

Βήμα-βήμα θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας ώστε να είμαστε 100% έτοιμοι για το παιχνίδι. Για την σημασία αυτού του αγώνα και το τι σημαίνει μπορεί ο κόσμος και εσείς να ασχοληθείτε όλη την εβδομάδα με τα υπόλοιπα. Η δική μας δουλειά είναι μόνο μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα στόχος μας όπως σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη και θα τα δώσουμε όλα για να την πάρουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags