Facebook Pixel Αντίπαλο δέος ο ΠΑΟΚ
| 2012-10-01 11:50:00

Αντίπαλο δέος ο ΠΑΟΚ

Αντίπαλο δέος ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πλέον ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και ως εκ τούτου καθίσταται ο πλέον σοβαρός αντίπαλος του ΟΣΦΠ στη μάχη προς τον τίτλο. Γράφει ο Δημήτρης Παπανικολάου.

Κι αυτό γιατί δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη για τον δικέφαλο φάνηκε και στο παρελθόν ότι αποτελούσαν βαρύ φορτίο.



Στην πραγματικότητα το τι μέταλλο κουβαλάει αυτή η ομάδα που χτίζει ο Γιώργος Δώνης θα το δούμε τον επόμενο μήνα. Στο διάστημα αυτό ο ΠΑΟΚ θα παίξει τρεις φορές εκτός έδρας με ΟΦΗ, Κέρκυρα και Πανιώνιο και θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Αν καταφέρει να μείνει κοντά στον Ολυμπιακό, ο οποίος στο ίδιο διάστημα έχει αντίστροφο πρόγραμμα με τρία ματς εντός Καραϊσκάκη (Αστέρα Τρίπολης, Ξάνθης και ΟΦΗ) και ένα εκτός (ʼρη), τότε μπορεί να κάνει το χατίρι του Ιβάν Σαββίδη που είπε στα αποδυτήρια στους παίκτες ότι τους θέλει στην 1η θέση ή στη 2η στη χειρότερη περίπτωση!

Με την ΑΕΚ στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και τον Παναθηναϊκό στην 11η, μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι στην πραγματικότητα η ομάδα που θα διεκδικήσει κάτι από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Κι όχι επειδή νίκησαν 4-1 τον ʼρη, αλλά για τον τρόπο που το έκαναν, θέλοντας να δείξουν από το πρώτο λεπτό ότι δεν θα του επέτρεπαν να διεκδικήσει ούτε καν την ισοπαλία.

Τώρα αν ο Aγγελος Αναστασιάδης αποδειχθεί σε ...Αρχάγγελο και μεταμορφώσει την ΑΕΚ ή ο Ζεσουάλντο Φερέιρα προλάβει να βρει λύση στο σκοράρισμα για τον Παναθηναϊκό που δεν βάζει γκολ ούτε με ...αίτηση, είναι άλλο ζήτημα.

Προς το παρόν την εντύπωση στο πρωτάθλημα την κάνουν ο Αστέρας Τρίπολης του Σάκη Τσιώλη, ο νεανικός Πανιώνιος του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και ο Πλατανιάς του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Θα περίμενα περισσότερα από τον Ατρόμητο το περασμένο Σάββατο, αλλά ο Ολυμπιακός λειτούργησε άψογα αμυντικά και δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα του Μπάγεβιτς να τον απειλήσει.

Αν υπάρξει συνέχεια και στο Λονδίνο, οι ερυθρόλευκοι όσο κι αν εμφανίζονται αουτσάϊντερ και με πολλά προβλήματα, μπορεί έχουν μια αξιοπρεπή παρουσία και τύχη για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags