Facebook Pixel Πρόγραμμα Φιλοξενίας Ακαδημιών οργανώνει ο Πανθρακικός
| 2012-10-06 08:59:00

Πρόγραμμα Φιλοξενίας Ακαδημιών οργανώνει ο Πανθρακικός

Πρόγραμμα Φιλοξενίας Ακαδημιών οργανώνει ο Πανθρακικός

Την Κυριακή 30/9 τα τμήματα υποδομής και ανάπτυξης του Α.Π.Σ. Πανθρακικός ξεκίνησαν ένα νέο πρόγραμμα φιλοξενίας για ακαδημίες από την βόρεια Ελλάδα. Η αρχή έγινε με την φιλοξενία της ακαδημίας του Διδυμοτείχου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγώνες μεταξύ των παιδικών τμημάτων σύμφωνα με την ηλικιακή κατηγορία που ανήκαν. Μετά το τέλος των αγώνων οι ακαδημίες του Πανθρακικού και του Διδυμοτείχου παρακολούθησαν από κοινού τον αγώνα της Σούπερ Λίγκα Πανθρακικός - Βέροια.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές του Διδυμότειχου, συνόδεψαν κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο του ποδοσφαιριστές του αγώνα, και εκτέλεσαν χρέη ball boy βιώνοντας από κοντά την ατμόσφαιρα ενός επαγγελματικού αγώνα.

Το πρόγραμμα της φιλοξενίας των ακαδημιών που εισάγει φέτος η Α.Π.Σ. Πανθρακικός έχει σαν στόχο να δώσει την ευκαιρία σε παιδιά ποδοσφαιρικών ακαδημιών της βόρειας Ελλάδας να ζήσουν όμορφες στιγμές στους αγωνιστικούς χώρους και να συμβάλει στην ανάπτυξη και προώθηση του ποδοσφαίρου γενικότερα.

"Το πρόγραμμα αυτό είναι μέρος μιας σειράς καινοτομιών που εισάγει ο Πανθρακικός φέτος στην λειτουργία της ακαδημίας του", επεσήμανε ο τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής του Πανθρακικού, Νίκος Ιωσηφίδης και συνέχισε, "θα ήθελα να ευχαριστήσω το δ.σ. το οποίο αποτελείται από νέα δραστήρια άτομα που εργάζονται ασταμάτητα με στόχο την αναβάθμιση της ακαδημίας μας.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός και ο πρόεδρός μας Δημήτρης Τζελέπης παραμένει αρωγός και υποστηρικτής της συλλογικής προσπάθειας, και τον ευχαριστούμε για την αμέριστη βοήθεια και τη στήριξη που μας παρέχει σε αυτό το σημαντικό εγχείρημα. Ολες οι πρωτοβουλίες της ακριτικής μας ακαδημίας, επιβεβαιώνουν ότι κάτι πολύ καλό συμβαίνει στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού και το κλίμα συνεργασίας που επικρατεί μας κάνει ακόμη καλύτερους, προς όφελος των νεαρών παικτών μας, που μας περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους», κατέληξε.

Η άριστη φιλοξενία και η φροντίδα όλων των λεπτομερειών ώστε να μπορέσει η αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας να παρακολουθήσει το παιχνίδι των «μεγάλων» με άνεση και ασφάλεια στο γήπεδο του Πανθρακικού, αποδεικνύει την πολύ οργανωμένη και σοβαρή δουλειά που γίνεται.

Οι παραστάσεις που αποκομίζουν τα παιδιά και το κίνητρο που δίνεται μέσα από την συμμέτοχη των μικρών στο παιχνίδι της “Super League” είναι η καλύτερη παρακαταθήκη που αφήνει η προσπάθεια στους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Πηγή: acadimies.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags