Facebook Pixel "Τον δίνουν. Τον θέλουν;"
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-04 08:59:00

"Τον δίνουν. Τον θέλουν;"

"Τον δίνουν. Τον θέλουν;"

Στο γεγονός ότι η Ρόζενμποργκ είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού τον Ανάν αναφέρθηκε ο ατζέντης του παίκτη, που σχολίασε όμως ότι δεν υπάρχει κάτι επίσημο από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο παίκτης φέρεται να απασχολεί τους "ερυθρόλευκους" και όπως σχολίασε ο Λαρς Φόσνταλ, περί του οποίου ο λόγος, στον "Γαύρο" ο πελάτης του είναι ανοιχτός σε προτάσεις:

«Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση από τον Ολυμπιακό, αλλά είναι αλήθεια ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε αναζήτηση νέας ομάδας. Η Σάλκε έχει 4-5 ποδοσφαιριστές στη συγκεκριμένη θέση και ο Άντονι δεν θέλει να είναι αναπληρωματικός. Οπότε, από τη στιγμή που ο προπονητής έχει δώσει σε άλλους παίκτες προτεραιότητα, κάτι πρέπει να κάνουμε.

Ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία και αξιοσέβαστη ομάδα. Είχαμε συζητήσει το καλοκαίρι, καθώς η διοίκηση ήθελε πολύ τον Άντονι, αλλά δεν προχωρήσαμε, καθώς τα χρήματα που απαιτούσε η Ρόζενμποργκ ήταν πολλά. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς ποτέ να λες όχι, οπότε δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να γίνει κάτι τώρα, ειδικά εφόσον ο Ολυμπιακός κινηθεί επίσημα για τον ποδοσφαιριστή. Γνωρίζω ότι έχουν καλή άποψη γι αυτόν, αλλά δεν μπορούμε να πούμε πολλά χωρίς να υπάρχουν επίσημες συζητήσεις.

Αυτή τη στιγμή ο πιο πιθανός τρόπος για να φύγει ο Αναν από τη Σάλκε είναι με τη μορφή δανεισμού. Αλλά εξαρτάται και από το τι θα ζητήσει η ομάδα που τον θέλει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags