Facebook Pixel "Κλόζε ο φονιάς, Σισέ ο εγωϊστής!"
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-19 12:00:00

"Κλόζε ο φονιάς, Σισέ ο εγωϊστής!"

"Κλόζε ο φονιάς, Σισέ ο εγωϊστής!"

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός δέχεται δριμεία κριτική από τον ελληνικό Τύπο για την εμφάνισή του κόντα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Τζιμπρίλ Σισέ γνωρίζει την αποθέωση από τα ιταλικά ΜΜΕ, καθώς "έκλεψε" την παράσταση στο πρώτο του επίσημο ματς με τη φανέλα της Λάτσιο.

Ο Γάλλος πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού βαθμολογήθηκε για την εμφάνιση του κόντρα στην Ραμποτνίκι για το Europa League, με "8", όπου και σημείωσε δύο γκολ.

Ενδεικτικό είναι το δημοσίευμα της "Corriere dello Sport", η οποία γράφει πως ο Σισέ ταιριάζει "γάντι" με τον Μίροσλαβ Κλόζε.

"Ο Κλόζε είναι ένας φανταστικός παίκτης, όχι μόνο στο εκτελεστικό κομμάτι αλλά και το γεγονός ότι είναι ομαδικός, δίνοντας ασίστ που βρίσκουν τους συμπαίκτες σε ιδανική θέση.

Ναι, ο Γερμανός είναι ένας φονιάς μέσα στην περιοχή αλλά βλέποντάς τον από κοντά -μέρα με τη μέρα- καταλάβαμε ότι είμαστε μπροστά σε έναν παίκτη ομάδας, έτοιμος για όλα για να πάρει τη νίκη.

Ο Σισέ, πιθανότατα, είναι πιο εγωιστής, λειτουργεί περισσότερο με το ένστικτο, πιο εντυπωσιακός στην όψη, ενώ από το φιλικό με τη Ρεάλ Σοθιεδάδ μέχρι το ντεμπούτο του στο Europa League έδειξε όλες τις αρετές του.

Είναι ένας τοπ παίκτης και επιβάλλοντας δίδυμο στην επίθεση τους Κλόζε και Σισέ, ο Ρέγια κέρδισε την πρώτη μάχη του", αναφέρεται χαρακτηριστικά για τον Σισέ στο δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας.

Η αναγνώριση έρχεται και από άλλα ιταλικά ΜΜΕ. Η "Reppublica" τον βαθμολόγησε με 7,5 όπως και ιστοσελίδα "Sportmediaset.it", ενώ η οπαδική ιστοσελίδα της Λάτσιο "Cittaceleste.it" του χάρισε ένα μεγαλοπρεπές "8".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags