Facebook Pixel M' όποιον δάσκαλο καθήσεις...
| 2012-04-03 10:36:00

M' όποιον δάσκαλο καθήσεις...

M' όποιον δάσκαλο καθήσεις...

"Έμαθα πολλά από τον Νικοπολίδη και τον Κάρολ", δήλωσε ο Μέγερι. Ε, αν δεν ήταν καλός μαθητής δεν θα έπαιζε βασικός στον Ολυμπιακό. Έτσι δεν είναι;

Οι δηλώσεις του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού στον "Nova Σπορ FM:

Θέλουμε να μας περιγράψεις τις σκηνές από τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια.

"Όταν νικήσαμε, αρχίσαμε να πανηγυρίζουμε στον αγωνιστικό χώρο. Φυσικά αυτό συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια. Πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όλα τα μέλη της ομάδας, όλοι ήταν στα αποδυτήρια και πανηγύρισαν".

Το μυστικό του Ολυμπιακού σε όλη την εφετινή αγωνιστική σεζόν ποιο ήταν κατά τη γνώμη σου;

"Το σημαντικότερο στοιχείο που είχαμε είναι ότι ήμασταν ομάδα. Μια ομάδα με μεγάλα γράμματα. Σε όλη τη σεζόν ο ένας παλεύει για το καλό του άλλου. Καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, όλοι ήμασταν ενωμένοι. Σαν μια μεγάλη οικογένεια και νομίζω ότι αυτό ήταν σημαντικό".

Ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Τοροσίδης, είπε ότι πρεπει να μείνει ο προπονητής. Η γνώμη σου.

"Η άποψη μου είναι ακριβώς η ίδια. Φυσικά και πρέπει να μείνει. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει κάνει φανταστική δουλειά, αλλά όπως μαθαίνω και την πρώτη του θητεία. Και γιατί όχι; Φέτος μαζί του κάναμε μια εξαιρετική σεζόν. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι ο καταλληλότερος για τη θέση αυτή".

Η σεζόν ξεκίνησε με εσένα αναπληρωματικό. Η εξέλιξη της όμως ήταν αρκετά καλή. Αλήθεια την περίμενες;

"Όταν είσαι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας πρέπει πάντα να είσαι προετοιμασμένος για αγωνιστείς και μάλιστα σε κάθε παιχνίδι. Άλλωστε μπορεί οτιδήποτε σε μια προπόνηση και σε ένα παιχνίδι και να χρειαστεί να παίξεις. Ήξερα ότι πρέπει να είμαι έτοιμος, ανά πάσα στιγμή, και πως είμαι ο επόμενος ό,τι γίνει. Περίμενα να παίξω, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα αυτό να συμβεί τόσο γρήγορα".

Ποια είναι η γνώμη σου για τους άλλους τερματοφύλακες που συνεργάστηκες. Τον Κάρολ και τον Κονστάνσο.

"Και στην αρχή ήμασταν μια θαυμάσια ομάδα από τερματοφύλακες με τον Φράνκο. Όμοια και στη συνέχεια με τον Κάρολ, τον Δασκαλάκη, τον Μπάμποβιτς και τον Αλέκο Ράντο, τον προπονητή μας. Ο Αλέκος με βοήθησε αρκετά. Όταν ήρθα από την πρώτη προπόνηση με πίστεψε και με βοήθησε με την προπόνηση να γίνω καλύτερος. Πέρσι έμαθα πολλά από τον Νικοπολίδη. Επίσης, και ο Κάρολ με έχει βοηθήσει αρκετά. Μου έδωσε αρκετές συμβουλές για το παιχνίδι και το πώς θα γίνω καλύτερος".

Ποιο παιχνίδι από κάποιο ματς σου έχει μείνει στο μυαλό φέτος;

"Είναι αρκετά δύσκολο να ξεχωρίσω μια στιγμή. Αν μπορούσα θα διάλεγα όλη τη σεζόν καθώς ήταν μια θαυμάσια σεζόν. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάτι".

Πες μας κάτι για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

"Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία για να προκριθούμε. Παίζουμε μακριά από την έδρα μας αλλά θα πάμε για να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να προκριθούμε και να παίξουμε στον τελικό".

Σου αρέσει εδώ στην Ελλάδα και τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;

"Δεν μου αρέσει να βγαίνω. Μου αρέσει αρκετά να μένω σπίτι και να χαλαρώνω. Πάντως, η Ελλάδα είναι ένα θαυμάσιο μέρος για να μείνεις. Η καθημερινότητα είναι πολύ ωραία στην Ελλάδα".

Κλείνοντας θέλουμε να στείλεις ένα μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας.

"Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ήταν θαυμάσιοι σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ήταν μαζί μας συνεχώς. Μας στήριζαν και έδειξαν πόσο δυνατή είναι αυτή η ομάδα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags