Facebook Pixel Μήπως μένει μέχρι να φύγει;
| 2012-05-16 08:54:00

Μήπως μένει μέχρι να φύγει;

Μήπως μένει μέχρι να φύγει;

Ο μάνατζερ του Κρέσιτς είπε ότι ο Κροάτης τερματοφύλακας θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ αλλά επιβεβαίωσε και τις επαφές με ομάδες του εξωτερικού!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάριος Κνεζ στο "olapaok.gr":

"Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχω συζητήσεις με τις ομάδες τα ονόματα των οποίων έχουν αναφερθεί τις τελευταίες μέρες και εβδομάδες (σ.σ Μπούρσασπορ και Ανόρθωση). Όμως, στην πρώτη γραμμή για μας είναι ο ΠΑΟΚ. Ο Ντάριο έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα και σκέφτεται να το ολοκληρώσει. Θέλει να παλέψει για να γίνει ξανά το νούμερο "1" του ΠΑΟΚ. Η σεζόν που διανύουμε δεν κύλησε όπως την είχε σχεδιάσει και θέλει να είναι πιο δυνατός την επόμενη περίοδο.

Πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι και πάλι μία από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος και ότι θα συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Ντάριο πιστεύει ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αξίζουν χαρές, πολύ περισσότερες κι από αυτές που γεύτηκαν τα προηγούμενα χρόνια. Και είναι βέβαιος πώς η διοίκηση και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ θα παρουσιάσουν μία μεγάλη ομάδα, έτοιμη για κάθε πρόκληση".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags