Facebook Pixel Sportdog.gr | Είναι παιδαράς, να προλάβει την ΑΕΚ ο Μαρινάκης - Γι’ αυτό δεν μπαίνει στην ΠΑΕ ο Γιαννακόπουλος
| 2018-04-23 09:58:00

Είναι παιδαράς, να προλάβει την ΑΕΚ ο Μαρινάκης - Γι’ αυτό δεν μπαίνει στην ΠΑΕ ο Γιαννακόπουλος

του Νίκου Αλέφαντου
Είναι παιδαράς, να προλάβει την ΑΕΚ ο Μαρινάκης - Γι’ αυτό δεν μπαίνει στην ΠΑΕ ο Γιαννακόπουλος

Σκάνδαλο στη Ριζούπουλη, τρομερός Χιμένεθ, τα έλεγα για Λουτσέσκου.

Δεν υπάρχουν βαθμολογικά αδιάφορα ματς για τον Ολυμπιακό. Είναι οδυνηρή ήττα να χάνεις από τον Απόλλωνα που είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Είναι οδυνηρό να τρως ένα γκολ στο πρώτο λεπτό και να μην μπορείς να ισοφαρίσεις σε όλο τον αγώνα.

Είμαι υπέρ του Μαρινάκη που θέλει να σαρώσει αυτό το υλικό και να αλλάξει τους παίκτες. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται πολλή δουλειά για να φτιάξει. Και πρώτα απ' όλα να αποδειχτεί καλός ο προπονητής γιατί δεν μπορείς να είσαι με Κόντη στον πάγκο και γενικώς οι φετινοί προπονητές απέτυχαν.

Η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα διότι ο Χιμένεθ πήρε το πρωτάθλημα. Αυτός την έφτιαξε την ΑΕΚ. Θυμηθείτε πώς ήταν η ΑΕΚ όταν ήρθε ο Χιμένεθ. Έκανε τρομερή δουλειά. Όλη τη χρονιά φέτος η ΑΕΚ ήταν ομάδα. Με φυσική κατάσταση, με τρέξιμο εκεί που έπρεπε και στην ταχύτητα που μπορούσε αυτό το υλικό, με τακτική, πήρε το μάξιμουμ από τους παίκτες του ο προπονητής.

Και ο Λουτσέσκου αποδείχτηκε για τους άλλους καλός προπονητής, για εμένα ήταν ήδη καλός προπονητής από την Ξάνθη και είχα κάνει ειδικές στήλες λέγοντας πώς οι μεγάλες ομάδες πρέπει να τον πάρουν.

Κυνηγάει και η διαιτησία τον Ολυμπιακό, είδα δύο πέναλτι που δεν του έδωσαν, ειδικά το ένα ήταν οφθαλμοφανές, το χέρι ήταν σκάνδαλο.

Είχα πει επανειλημμένως ότι δεν πίστευα ότι ο Γιαννακόπουλος θα έπαιρνε τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Και τελικά όπως φαίνεται πάλι δεν θα τον πάρει. Οι Γιαννακόπουλοι γράψανε ιστορία στο μπάσκετ. Και τώρα ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα πολύ καλή ομάδα στο μπάσκετ. Δεν μπορείς να έχεις και το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο, δεν είναι εύκολο το ποδόσφαιρο. Θες πολλούς καλούς παίκτες, όχι μόνο 5-6 όπως στο μπάσκετ, θέλεις τους σωστούς ανθρώπους να βάλεις, ο Γιαννακόπουλος ξέρει καλά το μπάσκετ, αλλά όχι το ποδόσφαιρο. Και αυτά που λέει με τα γήπεδα δεν είναι εύκολο να γίνουν. Ο Αλαφούζος φαίνεται ότι δεν τον εμπιστευόταν και προτίμησε να δώσει την ομάδα αλλού.

Αυτός ο Αλμπάνης του Απόλλωνα μου αρέσει. Δεν είναι εύκολο να φύγεις με τέτοια ταχύτητα στο γκολ που έβαλε στον Ολυμπιακό. Πολύ καλά σωματικά προσόντα. Είναι παιδαράς! Μπήκε με ταχύτητα, έφαγε τον Κούτρη, καθάρισε και τον Νικολάου και πλάσαρε πολύ καλά. Και σε άλλες φάσεις μου άρεσε. Τον έχω ξαναδεί, ξέρει και καλή μπάλα.

Εγώ είχα πει για τον Μάνο του ΟΦΗ πολύ πριν τον πάρει ο Ολυμπιακός, όπως είχα πει και για τον Μασούρα της Λάρισας. Και τον Αλμπάνη να πάρεις. Ένας να σου βγει από αυτούς είναι κέρδος. Ο Μασούρας παίρνει όλη την πλευρά και έχει σούπερ ταχύτητα. Και σωματικά προσόντα. Ο Αλμπάνης είναι παιδαράς και ξέρει μπάλα. Ο Μάνος είναι γκολτζής, δεν βρίσκεις εύκολα Έλληνες γκολτζήδες. Καλά θα κάνει να τους πάρει και τους τρεις ο Ολυμπιακός, να μην τους πάρουν άλλοι. Ειδικά η ΑΕΚ έχει μια παράδοση στους Έλληνες.

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags