Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο λόγος που δεν γίνεται να πάει χειρότερα από πέρυσι ο ΠΑΟ - "Λάθος" με Μαντζούκα και Σαμοντούροβ
| 2022-10-14 17:28:00

Ο λόγος που δεν γίνεται να πάει χειρότερα από πέρυσι ο ΠΑΟ - "Λάθος" με Μαντζούκα και Σαμοντούροβ

Ο λόγος που δεν γίνεται να πάει χειρότερα από πέρυσι ο ΠΑΟ - "Λάθος" με Μαντζούκα και Σαμοντούροβ

Το πλάνο του Ράντονιτς και τι πρέπει να γίνει με τους Έλληνες του ρόστερ. Οι πράσινοι πήραν μια τεράστια νίκη ενάντια στον Ερυθρό Αστέρα, από πολλές απόψεις.

Ο Παναθηναϊκός κόντρα σε... όλες τις προβλέψεις, έσπασε την κατάρα ενάντια στον Ερυθρό Αστέρα και πήρε μια νίκη αρκετά σημαντική, κυρίως στο κομμάτι της ψυχολογίας. Ούτως ή άλλως αντιμετώπιζε μια ομάδα που ήξερε απέξω και ανακατωτά ο Ντέγιαν Ράντονιτς, μια ομάδα που είχε απογειώσει με δικές του κινήσεις, οπότε ήταν δεδομένο ότι οι πράσινοι δεν θα έφευγαν με το κεφάλι κάτω, όπως είχε γίνει πέρυσι με την πιο βαριά ήττα στην ιστορία του, από τους Σέρβους.

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο πως είναι μια ομάδα που φέτος, με τα υπάρχοντα δεδομένα, θα δυσκολεύεται αρκετά για να ξεπερνάει τους 75 πόντους, ωστόσο η αμυντική προσήλωση των παικτών του Ράντονιτς, δείχνει πως όταν το πράττει αυτό, τότε θα έχει και αυξημένες πιθανότητες να παίρνει τα ματς της Ευρωλίγκας. Σίγουρα κανένας δεν είναι χαρούμενος με τις δύο άθλιες εμφανίσεις ενάντια σε Ολυμπιακό και Άρη, ωστόσο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το ότι οι Πονίτκα και Γριγκόνις μπήκαν στην εξίσωση του ροτέισον με 3 προπονήσεις και χωρίς να είναι 100% έτοιμοι. Στο πρώτο ματς που συντονίστηκαν και οι δύο, οι πράσινοι νίκησαν σε μια έδρα που συνήθως φεύγουν με το κεφάλι κάτω εδώ και 10 χρόνια.

Η ουσία είναι ότι οι πράσινοι σε σχέση με πέρυσι έχουν πάρει τους Παρίς Λι, Ματέους Πονίτκα, Γκριγκόνις, Ντέρικ Γουίλιαμς, Νέιτ Γουόλτερς και Αρτούρας Γκουντάιτις. Παίκτες Ευρωλίγκας δηλαδή και όχι Eurocup ή Champions League όπως ήταν οι Γουάιτ, Πέρι κλπ. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική διαφορά, διότι αυτοί οι παίκτες έχουν την προσωπικότητα να διαχειριστούν ομάδες χαμηλότερου επιπέδου, όπως ο Ερυθρός και να μην επηρεαστούν από τις συνθήκες που διαμορφώνονται.

Εκεί ποντάρει και ο Ράντονιτς και για αυτό επέλεξε να στήσει έτσι την ομάδα του. Ο Μαυροβούνιος δείχνει να έχει συγκεκριμένο πλάνο, ωστόσο για να σχολιάσουμε και λίγο τα... αρνητικά, δεν γίνεται να μην δούμε ούτε φέτος παίκτες όπως ο Μαντζούκας και ο Σαμοντούροβ. Διότι σε αγώνες όπως αυτός με τον Άρη πόσο χειρότερα να πήγαιναν αυτά τα παιδιά από τους 5 πόντους που έβαλαν οι πράσινοι σε μια περίοδο;

Όπως και να έχει, η ουσία είναι ότι οι πράσινοι κέρδισαν πολύτιμο χρόνοι, οι Γκριγκόνις και Πονίτκα δείχνουν να πλησιάζουν στο 100% των δυνατοτήτων τους και μένει να δούμε την ομάδα ολοκληρωμένη, όταν με το καλό μπει στην εξίωση και ο Νέιτ Γουόλτερς.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ποτέ Αγραβάνης για ΠΑΟ! Διάλεξε οπαδός ή παίκτης -Δεν ταιριάζει ο Ντόρσεϊ, αυτόν θέλει ο Ράντονιτς"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags