Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Η μαγεία Κωνσταντέλια είναι στο 1-0 και κανείς δεν το είδε (Vid)
| 2024-02-04 23:04:00

Η μαγεία Κωνσταντέλια είναι στο 1-0 και κανείς δεν το είδε - Απόλυτο φαβορί για τίτλο ο ΠΑΟΚ την Κυριακή! (Vid)

του Βαγγέλη Καράμαλη

Με ένα απλό τρικ, καθάρισε Ατρόμητο και διπλό. Δεν είναι απλά παικταράς ο μικρός του Δικεφάλου. Είναι πανέξυπνος και παιδί που ξέρει να διαβάζει άριστα το παιχνίδι και τις δυσκολίες του…

Ίσως το πιο σημαντικό διπλό της σεζόν μέχρι τώρα πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, καθώς σε ένα ματς που σχεδόν είχε ξεγράψει τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, την πήρε και πηγαίνει στο ντέρμπι τίτλου κόντρα στην ΑΕΚ στην Τούμπα, με την καλύτερη ψυχολογία.

Προφανώς και ο Δικέφαλος δεν ήταν χειρότερος από τον Ατρόμητο, σε καμία περίπτωση. Οι Θεσσαλονικείς κυριάρχησαν απόλυτα στο Περιστέρι, καθώς οι γηπεδούχοι λίγα 24ωρα μετά τον αποκλεισμό τους στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό… δεν πήραν το μάθημά τους και ακολούθησαν την ίδια τακτική. ΟΛΟΙ πίσω από το κέντρο για 45 λεπτά και στο δεύτερο ημίχρονο ΟΛΟΙ μέσα στην περιοχή, απλά να διώχνουμε την μπάλα. Προφανώς αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο και ακόμα και σε μία μέρα που οι Θεσσαλονικείς απειλούσαν ελάχιστα, ήταν θέμα τύχης να μην μπει γκολ.

Τελικά, το 0-1 ήρθε σε μία φάση που ξεκίνησε από ΜΑΓΕΙΑ του Κωνσταντέλια στο 89’. Μπορεί όλοι να στάθηκαν στην γκολάρα (χωρίς τερματοφύλακα) του μικρού στο 0-2 με σουτ από μακριά, όμως αυτό που έχει κάνει στο πρώτο γκολ είναι φανταστικό. Ουσιαστικά με μία κίνηση… καθάρισε το παιχνίδι και δεν ήταν ντρίμπλα. Ο «Ντέλιας» καταλαβαίνοντας πως με τον Ατρόμητο μέσα στην περιοχή, οι ευκαιρίες για ένα καλό σουτ θα ήταν ελάχιστες. Γι’ αυτό και έτρεξε να εκτελέσει το κόρνερ με πάσα, βλέποντας ότι οι γηπεδούχοι δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει και δεν έχουν γυρίσει πίσω. Έτσι λοιπό, όταν έγινε η σέντρα από τον Τάισον (όπως θα δείτε και στο βίντεο) απουσίαζαν ΤΡΕΙΣ παίκτες του Ατρομήτου, με αποτέλεσμα ακόμα και μετά την κακή κεφαλιά του Μουργκ, να μην υπάρχει κάποιος να διώξει την μπάλα από τη μικρή περιοχή. Τεράστια, πανέξυπνη κίνηση από τον Κωνσταντέλια!

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν σε μία ημέρα που δεν ήταν καλός και που δυσκολεύτηκε πάρα πολύ, πήρε ένα τεράστιο διπλό στην Αθήνα (που τα άλλα χρόνια παραδοσιακά δυσκολεύεται, με εξαίρεση το Γ. Καραϊσκάκης) και έστειλε μήνυμα σε όσους ακόμα τον αμφισβητούν, πως φέτος θα το πάει μέχρι τέλους. Κι όσο δεν έχει Ευρώπη και το Κύπελλο, θα είναι ξεκούραστος και με πολλές επιλογές, να βάζει ακόμα και παίκτες από τον πάγκο, όπως έκανε στο Περιστέρι με Κωνσταντέλια και Ντεσπόντοφ.

Ο Δικέφαλος πλέον έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι, περιμένει την ΑΕΚ στην άδεια Τούμπα με δύο βαθμούς διαφορά και αν δεν χάσει, τότε πηγαίνει με… χίλια στα πλέι οφ και αν δεν κάνει γκέλες, θα μπει ως το απόλυτο φαβορί για την κούπα!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελή γκάφα Τσιντώτα και γκολάρα Κωνσταντέλια! Δείτε το 2-0 στο Περιστέρι (ΒΙΝΤΕΟ)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags