Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Τουμπα είναι κρίσιμο, είναι καθοριστικό, είναι ό,τι θέλετε, αλλά όχι για πολλούς λόγους και πάντως σίγουρα όχι για όλους τους λόγους που ακούγονται.

Το παιχνίδι αυτό είναι κρίσιμο και οριακό μάλιστα, σε ότι έχει να κάνει με το αν ο Παναθηναϊκός θα μείνει ζωντανός με αξιώσεις στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ή αν θα μείνει εκτός από την τέταρτη αγωνιστική και μετά απλά θα κυνηγάει ένα... θαύμα.

Όσο για τα υπόλοιπα που ακούγονται και λέγονται και ιδιαίτερα αν το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι καθοριστικό σε σχέση με την παραμονή του Αλόνσο στον πάγκο;
Σε καμιά περίπτωση.
Κι αυτό για ένα και μοναδικό λόγο.
Γιατι ο έρμος ο Αλόνσο έτσι κι αλλιώς δεν προκειται να παραμείνει για πολύ καιρό πλέον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Ακόμα και αν κερδίσει στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός, η τύχη του είναι πλέον αποφασισμένη και οι σχετικές διαδικασίες με πρώτη την αναζήτηση ήδη νέου προπονητή από τα "επιτελεία" του Παναθηναϊκού έχει πλέον ξεκινήσει.

Intime / ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Το θέμα είναι να το ξέρει και ο ίδιος ή απλά θα το μάθει κάποια στιγμή αρχικά από το... γνωστό σάιτ και στην συνέχεια θα επιβεβαιωθεί και... ραδιοφωνικά όπως έγινε και με τον Τερίμ και με τους προηγούμενους.

Το σίγουρο πάντως; είναι πως μπορεί ο Αλόνσο να μην το ξέρει ή απλά να το... υποψιάζεται, οι παίκτες του όμως και ειδικά οι.... Έλληνες το ξέρουν σίγουρα καθως και αυτοί εισπράττουν ήδη τις τροχιοδεικτικές βολές από το "ρεπορτάζ" καθώς και τις πρώιμες... εξηγήσεις γιατί θα είναι λογικό να μην συνεχίσει ο συγκεκριμένος προπονητής.

Με λίγα λόγια όταν βλέπετε στο "ρεπορτάζ" περίπου πέντε πανομοιότυπα άρθρα στην διακοπή του πρωταθλήματος που να λένε ότι... με τέτοιες μεταγραφες, με τέτοιους παιχταραδες, με τόσα λεφτά που έριξε ο πρόεδρος και όλα τα σχετικά, αν δεν παίζει καλά η ομάδα, αν δεν παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και αν, αν, αν, αν... τότε... ΘΑ φταις μόνο εσύ, μην το ψάχνετε.

Το μήνυμα έχει... παραδοθεί ημιεπισήμως και όλα τα άλλα όπως και ο σχετικές... διαψέυσεις είναι για τα ματια του κοσμου.

Άλλωστε κι εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει κανείς προπονητής στον κόσμο που να ξεκινάει από ένα σημείο και μετά να παίζει με την "προειδοποίηση" πως "αν χάσεις φευγεις" και να έχει γλιτώσει.

Αυτό είναι και αντικειμενικά αλλά και λογικά αδύνατον.

Βλέπετε τελικά, ότι στον Παναθηναϊκό ήρθαν πραγματικά μεγάλοι παίκτες, έγιναν πραγματικά μεγάλες μεταγραφές, αλλά μέχρι στιγμή όλα αυτά αντί να έχουν χρησιμοποιηθεί για να βγουν και τα ανάλογα αποτελέσματα στο χορτάρι, απλά χρησιμοποιούνται σαν "επιχείρημα" για το ότι πρέπει να φύει ο προπονητής.
Τώρα από κει και πέρα, αν υπάρχει δίκιο στην όλη ιστορία ή όχι, αν φταίει ο Αλόνσο ή μόνο ο Αλόνσο και όλα τα σχετικά, αυτά είναι άλλης ώρας κουβέντας.
Είναι για τότε που αν έχει φύγει, ξαφνικά θα ανακαλύπτουν όλοι πόσο... άσχημη ήταν η κατάσταση στα αποδυτήρια, πως το ένα και πως το άλλο, που τώρα δεν υπάρχει τίποτα φυσικά και όλα είναι μέλι γάλα.

Intime / ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Από κει και πέρα απομένει στην  Τούμπα να δούμε με ποιο τρόπο θα επιλέξει ο Αλόνσο να παίξει το χαρτί του που ίσως αποδειχθεί και το τελευταίο.

Θα επιλέξει δηλαδή αυτά που θέλει και νομίζει σωστά ο ίδιος ή αντιλαμβανόμενος το τι παίζει θα προσπαθήσει να... εξευμενίσει με τις επιλογές του στην ενδεκάδα και στην τακτική του αυτούς που ήδη έχουν αποφασίσει την αποπομπή του μπας και τους...πείσει ότι "μπορεί ακόμα το θαύμα" όπως περίπου παρουσιάζει μέχρι στιγμή το ρεπορτάζ την περίπτωση να γυρίσει το χαρτί και να... αξιοποιήσει κατά τας... υποδείξεις τις μεταγραφάρες που έγιναν και τα λεφτά που έβαλε ο πρόεδρος.