Επιστροφή στη συλλογική δράση, μετά το όμορφο διάλλειμα με την Εθνική Ελλάδος. Η απώλεια του Μπάλντοκ όμως θα είναι βάρος στη καρδιά όποια ομάδα κι αν παίζει… Δεν θα ξεχαστεί. Η ζωή σίγουρα προχωρά, όμως κάποια γεγονότα την σημαδεύουν για πάντα…

Πάμε παρακάτω. Η ΑΕΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της για το ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στη Φιλαδέλφεια. Πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ίδιου επιπέδου με αυτό που η ΑΕΚ νίκησε πριν μερικές εβδομάδες κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αν οι παίκτες του Αλμέιδα παρουσιάσουν ίδια και καλύτερη εικόνα και σε αυτό το ντέρμπι, όπως και στο τελευταίο τους, είναι το φαβορί για τη νίκη και την επιστροφή στην κορυφή.

Από εκει και πέρα δεν αργεί να έρθει η στιγμή που περίμενε καιρό ο κόσμος της. Την είσοδο του Μαρσιάλ στα αγωνιστικά σχέδια του Ματίας Αλμέιδα. Εδώ και μέρες ο Γάλλος βγάζει το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας χωρίς προβλήματα. Έχει ανεβάσει ρυθμό και ουσιαστικά αυτό που του λείπει είναι τα παιχνίδια. Ο αγωνιστικός ρυθμός. Φτάνει όμως η στιγμή να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Μαρσιάλ. Το θέλει τόσο πολύ και ο ίδιος. Το βλέπουν όλοι καθημερινά στα Σπάτα, πόσο «διψασμένος» είναι να μπει στο γήπεδο και να παίξει. Εφόσον, λοιπόν, πάνε όλα καλά μέσα στην εβδομάδα ο Μαρσιάλ αναμένεται να είναι αποστολή την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Άντονι Μαρσιάλ
InTime / ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Από κοντά και ο Λαμέλα. Ο Αργεντινός είχε θέμα με το γόνατό του μετά το ματς με τον Λεβαδειακό από την προηγούμενη διακοπή. Εδώ και αρκετές ημέρες κι αυτός προπονείται κανονικά χωρίς προβλήματα. Εφόσον και γι’ αυτόν πάνε όλα καλά και στις επόμενες προπονήσεις που ακολουθούν αναμένεται να είναι επίσης αποστολή.

Λαμέλα και Μαρσιάλ είναι ειδικές περιπτώσεις. Θέλει υπομονή και στήριξη, ώστε να πάρει η ομάδα όσο μπορεί από την τεράστια ποιότητά τους. Σιγά – σιγά θα τους δούμε να παίρνουν αγωνιστικό ρυθμό και φυσικά μαζί στο γήπεδο φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ… Οσοι τυχεροί μάλιστα, τους βλέπουν στις προπονήσεις, ακόμα και στις ασκήσεις τακτικής, λένε τα καλύτερα για τη συνεργασία τους και όσα βγάζουν στο χορτάρι…