Facebook Pixel Τον «έκλεψε» από Ολυμπιακό, είναι «άρρωστος» Παναθηναϊκός - «Τρώει» Μπουρούση, «μπαμ» στο NBA
| 2018-10-04 09:25:00

Τον «έκλεψε» από Ολυμπιακό, είναι «άρρωστος» Παναθηναϊκός - «Τρώει» Μπουρούση, «μπαμ» στο NBA

του Pick n' Scroll
Τον «έκλεψε» από Ολυμπιακό, είναι «άρρωστος» Παναθηναϊκός - «Τρώει» Μπουρούση, «μπαμ» στο NBA

Γιατί τον «άρπαξε»  ο Γιαννακόπουλος, πανηγυρίζει ο Πασκουάλ.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το αυτονόητο στο πρώτο επίσημό του παιχνίδι. Κέρδισε εύκολα το Παγκράτι και μπήκε με το δεξί στη σεζόν. Πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έβγαλε κάποια συμπεράσματα. Το παιχνίδι ήταν εύκολο, αλλά εκτός των άλλων είδε τον Γιώργο Παπαγιάννη να έχει μεγάλη διάθεση. Ο διεθνής σέντερ αποκτήθηκε, ενώ δεν ήταν στο πρόγραμμα. Εμεινε ελεύθερος από το Πόρτλαντ, ήταν έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη και ο Παναθηναϊκός δε θα μπορούσε να μείνει αδιάφορος. Το έκανε, παρότι είχε ήδη στο «5» τον Στεφάν Λάσμε, τον Τζέιμς Γκιστ και τον Ίαν Βουγιούκα

Το έκανε και γιατί τον πιστεύει πολύ, γιατί θέλει να μεγαλώσει τον ελληνικό του κορμό και για να μην τον πάρει άλλη ομάδα. Ο Ολυμπιακός ή κάποια άλλη ευρωπαϊκή.

Ο διεθνής σέντερ δεν είναι ακόμη έτοιμος και το λέει και ο ίδιος. Κόντρα στο Παγκράτι ήταν εντυπωσιακός με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ, αλλά τέτοια ματς δεν είναι κριτήριο. Ο Παναθηναϊκός τον θέλει για τις πιο δύσκολες αποστολές και ξέρει ότι πρέπει να περιμένει. Να περιμένει να φθάσει ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ στα κανονικά του επίπεδα. Κάτι που θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από ένα μήνα.

Είναι μόλις 21 ετών και έχει όλο το μέλλον μπροστά του ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος συν τοις άλλοις είναι «άρρωστος» Παναθηναϊκός, κάτι που δείχνει κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία. 

Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτός θα είναι ο βασικός σέντερ της Εθνικής, όταν αποχωρήσει ο Γιάννης Μπουρούσης. Μία ώρα που δεν είναι μακριά. Και γι' αυτό τον λόγο ο Μεγαρίτης σέντερ δίνει τον καλύτερό του εαυτό, ώστε κάποια στιγμή να είναι αυτός που πρέπει και γιατί όχι, μετά από κάποια χρόνια, να πάει πιο έτοιμος στο ΝΒΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρομερή αποκάλυψη από Ματσιούλις: «Με σταμάτησαν Ολυμπιακοί στο δρόμο και με...»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags