Facebook Pixel Sportdog.gr | «Χαμός» στον ΠΑΟ πριν τη Φενέρ - «Μήνυμα» Γιαννακόπουλου - Τι έγινε με Καλάθη - «Τρέλα» για Σλούκα
| 2018-12-04 18:15:00

«Χαμός» στον ΠΑΟ πριν τη Φενέρ - «Μήνυμα» Γιαννακόπουλου - Τι έγινε με Καλάθη - «Τρέλα» για Σλούκα

του Pick n' Scroll
«Χαμός» στον ΠΑΟ πριν τη Φενέρ - «Μήνυμα» Γιαννακόπουλου - Τι έγινε με Καλάθη - «Τρέλα» για Σλούκα

Όλα στο κόκκινο πριν έρθει ο Ζοτς στο ΟΑΚΑ. Σκάει το «μπαμ».

Ο Παναθηναϊκός δεν κινείται σε τεντωμένο σχοινί, αλλά αν συνεχίσει έτσι, θα κινδυνεύσει στη προσπάθεια, που κάνει να μπει στην οκτάδα. Δεν παίζει καλά, ειδικά μακριά από το ΟΑΚΑ, στη προκειμένη περίπτωση, όμως, πάνω από όλα μετράει το αποτέλεσμα. Είναι στο 5-5 και το χειρότερο είναι ότι έχει δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.

Το καλό για τους «πράσινους» είναι ότι αρκετοί αντίπαλοί τους για την οκτάδα έχουν μείνει πίσω. Οπως η Μπασκόνια, η Ζαλγκίρις και η Χίμκι. Αλλά και η Μακάμπι. Οσο, όμως, δεν παίζεις καλά και βασικά δεν κερδίζεις, τότε αυτές οι ομάδες ή κάποιες από αυτές μπορούν να σε προσπεράσουν.

Στον Παναθηναϊκό γίνεται κάθε μέρα σκληρή δουλειά για το πως μπορεί η ομάδα να μπει σε κανονικούς ρυθμούς και να εμφανίζει από δω και πέρα όσο πιο συχνά γίνεται το καλύτερό της πρόσωπο. Χθες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και μίλησε με τον Τσάβι Πασκουάλ. Εξέφρασε τη στήριξή του σε αυτόν και σε όλη την ομάδα, και πλέον περιμένει να δει βελτίωση στο παρκέ. Αρχής γενομένης από το δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι με την Φενέρ στο ΟΑΚΑ, την Παρασκευή.

Η νίκη είναι μονόδρομος απέναντι στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη τύχη να τα καταφέρει, νιώθοντας καλύτερα, όταν αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ.

Τεχνική ηγεσία, κόσμος και όλοι στο «τριφύλλι» περιμένουν και την αγωνιστική ανάταση του Νικ Καλάθη, που μέχρι στιγμής είναι μακριά από τον καλό του εαυτό. Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός παραμένει στην αγορά, παρακολουθώντας περιπτώσεις παικτών, που ενδεχομένως να τον απασχολήσουν σε λίγο καιρό.

Ο Κώστας Σλούκας είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Παρασκευής. Αν παίξει, όμως, είναι σίγουρο ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα τον καλοδεχτεί. Εχουν προηγηθεί κινήσεις αγάπης ανάμεσα στους «πράσινους» και τον διεθνή πλέι-μέικερ. Και όνειρο όλων των Παναθηναϊκών είναι του χρόνου ο Σλούκας να παίζει στην ομάδα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέα αποκάλυψη για τη «βόμβα» στον ΠΑΟ - Εκεί παίζει ο παικταράς - Ποιος έρχεται για να «δαγκώνει»;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags