Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κι όμως, κέρδισε στη Μαδρίτη, τον Κόνιαρη - Καλύτερος από Μάντζαρη - Θα τον ήθελε ο Παναθηναϊκός!
Μπάσκετ
| 2019-12-12 23:47:00

Κι όμως, κέρδισε στη Μαδρίτη, τον Κόνιαρη - Καλύτερος από Μάντζαρη - Θα τον ήθελε ο Παναθηναϊκός!

του Pick n' Scroll
Κι όμως, κέρδισε στη Μαδρίτη, τον Κόνιαρη - Καλύτερος από Μάντζαρη - Θα τον ήθελε ο Παναθηναϊκός!

Δικαίωση Αγγελόπουλων. Σούπερ 3άδα με Χαραλαμπόπουλο-Λαρεντζάκη.

Ο Ολυμπιακός ήθελε, αλλά δεν μπορούσε στην Μαδρίτη. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη και επιβεβαιώθηκε μέσα στο παρκέ. Από τον Ολυμπιακό έλειπε ο Σπανούλης, αλλά και από τους Μαδριλένους απουσίαζαν ο Γιουλ με τον Ρέγες.

Τα μπάτζετ Ρεάλ και Πειραιωτών έχουν μεγάλη διαφορά και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα. Πάντως, κέρδη υπάρχουν πάντα. Και ο Ολυμπιακός κερδίζει σιγά σιγά μία καλοκαιρινή του μεταγραφή.

Ο Αντώνης Κόνιαρης είχε κλείσει ουσιαστικά από πέρυσι στον Ολυμπιακό. Από τότε, δηλαδή, που έπαιζε στον ΠΑΟΚ. Οι Πειραιώτες τον πίστευαν και τον πιστεύουν πολύ και όχι αδικαιολόγητα. Είχε πολλές περιπέτειες στη μέχρι τώρα πορεία του ο 22χρονος γκαρντ, αλλά πλέον πατάει πολύ καλά στα πόδια του. Και δείχνει ότι ο Ολυμπιακός μόνο λάθος δεν έκανε, που τον ενέταξε στο δυναμικό του.

Είναι παιδί με προσωπικότητα, στην άμυνα είναι πολύ ουσιαστικός και στην επίθεση έχει κάτι καλό σουτ. Συγκρινόμενος με τον Βαγγέλη Μάντζαρη, είναι καλύτερος σε σχέση με αυτό, που ήταν ο πλέι-μέικερ της Ούνιξ Καζάν στην ηλικία των 22 ετών.

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός είχε στις τάξεις του τον Κόνιαρη, αλλά τον έχασε. Σίγουρα θα ήθελε να έχει έναν τέτοιο παίκτη. Έναν Ελληνα γκαρντ με προοπτική.

Ο Ολυμπιακός είναι ακόμη πιο χαρούμενος γιατί θα έχει του χρόνου και τον Χαραλαμπόπουλο, που πάει εξαιρετικά στον Ιωνικό, αλλά λογικά και τον Λαρεντζάκη, που στα 26 του χρόνια έχει ωριμάσει πολύ. Και έτσι θα ενισχύσει πολύ τον ελληνικό του κορμό, που αδυνατίζει χρόνο με τον χρόνο, καθώς μεγαλώνουν ο Σπανούλης με τον Πρίντεζη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς να μην πάρει μεταγραφάρα; - Τρέλανε κόσμο στο Ολυμπιακός-Αστέρας - Διάβασε να... κουφαθείς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags