Facebook Pixel Δεν έχει ξυπνήσει - Τρία πράγματα κρατάει - Το next big thing του ΠΑΟΚ - Δύσκολο με Ολυμπιακό
| 2020-06-21 11:35:00

Δεν έχει ξυπνήσει - Τρία πράγματα κρατάει - Το next big thing του ΠΑΟΚ - Δύσκολο με Ολυμπιακό

του Μάνου Τσαλγατίδη
Δεν έχει ξυπνήσει - Τρία πράγματα κρατάει - Το next big thing του ΠΑΟΚ - Δύσκολο με Ολυμπιακό

Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο ασθενής ΠΑΟΚ ήταν σε... κώμα, στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό τα ζωτικά του ήταν κάπως καλύτερα και στο ματς με τον ΟΦΗ κούνησε λίγο το δάχτυλο του.

Ωστόσο, μέχρι να... ξυπνήσει έχει ακόμα δρόμο όπως φαίνεται και οι επόμενες εβδομάδες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, έτσι ώστε να παρθούν οι σωστές αποφάσεις.

Οι «ασπρόμαυροι» στον αγώνα με τον ΟΦΗ είχαν μεταπτώσεις στην απόδοση τους, είχαν σημεία στο παιχνίδι που έβγαζαν πάθος, ένταση και ποιότητα μέσα στο γήπεδα, ενώ υπήρχαν και αυτά που οι «ασπρόμαυροι» δεν είχαν καθαρό μυαλό και πήγαιναν από λάθος σε λάθος.

Μία τέτοια φάση είναι και το γκολ που δέχεται ο Δικέφαλος. Ο Πασχαλάκης δεν αντιδρά σωστά και η μπάλα δεν απομακρύνεται, αλλά και οι αμυντικοί του Δικεφάλου παρακολουθούν τη φάση έχοντας χάσει τελείως τον Νέιρα.

Το θετικό είναι πως ο ΠΑΟΚ πήρε τους τρεις βαθμούς και το μόνο σίγουρο είναι πως θα πάρει ένα ψυχολογικό boost ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Τρία πράγματα θα πρέπει να κρατήσουν οι «ασπρόμαυροι» από τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Τη νίκη, την εικόνα που είχαν από τη στιγμή που δέχθηκαν το γκολ και έπειτα, αλλά και την εμφάνιση του Τζόλη.

Ο μικρός μπήκε μέσα και έδειξε τα πολύ καλά στοιχεία που διαθέτει. Η καρτέλα του μιλάει για έναν... killer με την Κ19 του ΠΑΟΚ, που έχει τη δυνατότητα όμως να παίζει και στα πλάγια, ενώ είναι πολύ καλός και με τη μπάλα στα πόδια.

Μπράβο στο παιδί και σίγουρα θα κάνει καιρό να ξεχάσει την εμφάνιση του αυτή, όμως θα πρέπει όλοι να ρίξουν κάπως τους τόνους αν θέλουν να τον προστατέψουν. Έχουμε δει ταλέντα και ταλέντα να καίγονται από τον... ανεμοστρόβιλο υπερβολής που σηκώνεται γύρω τους έπειτα από μία εμφάνιση παρόμοια με αυτή του Τζόλη.

O μικρός σίγουρα είναι ένα από τα next big things που έχει ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν χρειάζεται να φορτωθεί με επιπλέον βάρος.

Όσον αφορά τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, ο Δικέφαλος πρέπει να εμφανιστεί σαφώς βελτιωμένος στο Καραϊσκάκη αν θέλει να προκριθεί στον τελικό Κυπέλλου. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά οι «ασπρόμαυροι» έχουν δείξει πως στα δύσκολα μεταμορφώνονται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Έκοψε" τον παικταρά ο Σαββίδης – Τρελό… ξενέρωμα στην Τούμπα – Τον "έφαγε" η εξωγηπεδική ζωή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags