Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Α ρε Φόστερ... - Με αυτόν καθάρισε ο Βόβορας
Μπάσκετ
| 2020-11-13 23:45:00

Α ρε Φόστερ... - Με αυτόν καθάρισε ο Βόβορας - Οι δύο που δεν μπορούν - Αν είχε τα λεφτά...

του Pick n' Scroll
Α ρε Φόστερ... - Με αυτόν καθάρισε ο Βόβορας - Οι δύο που δεν μπορούν - Αν είχε τα λεφτά...

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε μέχρι το τέλος, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει μία ακόμη μεγάλη ομάδα. Δεν τα κατάφερε με την ΤΣΣΚΑ, δεν τα κατάφερε και με την Εφές, παρότι οι εμφανίσεις του ήταν πολύ καλές.

Σήμερα, όμως, του έλειψε πάρα πολύ η βοήθεια από την θέση του σούτινγκ-γκαρντ. Δεν έπαιξε ο Νέντοβιτς λόγω τραυματισμού, δεν βοήθησε καθόλου και ο Φόστερ. Ο Αμερικάνος είχε καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια οι φάσεις, που πήρε, δεν ήταν καλές, και ήταν ένας λόγος, που στοίχισε στους «πράσινους».

Δεν μπόρεσε έτσι να χαρεί ο Γιώργος Βόβορας το τρομερό ντεμπούτο του Σέλβιν Μακ. Ο Βόβορας βρήκε επιτέλους τον πλέι-μέικερ, που ήθελε, με τον πρώην παίκτη του ΝΒΑ να δημιουργεί πολλά προβλήματα στην Εφές με τους 18 πόντους, που σημείωσε. Ο Μακ έδειξε τα πολύ καλά στοιχεία, που τον συνόδευαν, και πλέον μετά τον Τζάκσον και τον Σάικς, βρέθηκε ο παίκτης, που θα διώξει τον πονοκέφαλο του προπονητή του για την θέση του πλέι-μέικερ.

Ο Βόβορας επίσης μπορεί να χαρεί για την πολύ καλή παρουσία του Γιώργου Παπαγιάννη. Ο ψηλός του Παναθηναϊκού είχε 16 πόντους και 6 ριμπάουντ, δείχνοντας ότι το πρόβλημα για την φροντ-λάιν της ομάδας δεν είναι αυτός, αλλά το ότι δεν έχει την κατάλληλ πλαισίωση. Μπέντιλ και Ογκαστ δεν έχουν αποδείξει μέχρι στιγμής ότι μπορούν να σταθούν ικανοποιητικά στην Ευρωλίγκα.

Αλλά γενικά ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να έχει πολλά παράπονα για την παρουσία του, καθώς είναι ομάδα με ένα από τα μικρότερα μπάτζετ της διοργάνωσης. Αν μπει στην οκτάδα, θα είναι υπέρβαση. Αν δεν μπει, κανείς δεν θα πει τίποτα, αρκεί η εικόνα να είναι όπως μέχρι στιγμής. Μίας ομάδας, δηλαδή, που παίζει σωστό μπάσκετ. Αλλωστε δεν έχει τα λεφτά να πάρει Μίσιτς, Λάρκιν και Καλάθη, παίκτες, δηλαδή, πρώτης γραμμής. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρέμβαση-φωτιά Γιαννακόπουλου για ΠΑΟ - Θα "τρελάνει" τον κόσμο και τον... Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags