Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αλλάζει επίπεδο ο ΠΑΟ, χτυπάει πρωτάθλημα - Το ματς της ζωής του με ΠΑΟΚ - Αρχιτέκτονας Ιβάν!
| 2022-05-21 23:53:00

Αλλάζει επίπεδο ο ΠΑΟ, χτυπάει πρωτάθλημα - Το ματς της ζωής του με ΠΑΟΚ - Αρχιτέκτονας Ιβάν!

Του Ηλία Λιβάνιου
Αλλάζει επίπεδο ο ΠΑΟ, χτυπάει πρωτάθλημα - Το ματς της ζωής του με ΠΑΟΚ - Αρχιτέκτονας Ιβάν!

Το... μικρό θαύμα του Γιοβάνοβιτς και όσα έρχονται το καλοκαίρι στο Τριφύλλι. Οι μεταγραφές που χρειάζεται η ομάδα για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, η διαφορά από τους αντιπάλους που μειώθηκε και οι κορυφαίοι της βραδιάς του τελικού.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στους τίτλους μετά από 8 χρόνια και έχει κάθε λόγο να χαμογελάει!

Σε μια χρονιά που ξεκινούσε με νέο προπονητή, που τον έδιναν ως αουτσάιντερ ακόμη και για να βγει Ευρώπη και με απογοήτευση από μια ακόμη αποτυχία τη σεζόν 2020-21. Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από αρκετά χρόνια. Ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει για τα καλά σε ρόλο πρωταγωνιστή στα ελληνικά δρώμενα και ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος και η κατάκτηση του τροπαίου δεν αποκλείεται να είναι απλά η αρχή!

Μπορεί να φάνταζε απίστευτο, ωστόσο έξι μήνες πριν αρκετοί θα έλεγαν τρελό όποιον έλεγε ότι ο Παναθηναϊκός θα πήγαινε στον τελικό ως το φαβορί, έστω και οριακά και ενώ θα ήταν η καλύτερη ομάδα των πλέι οφ! Όπως και να έχει τίποτα δεν φαίνεται πως είναι αδύνατον για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τον αρχιτέκτονα της φετινής πορείας του Τριφυλλιού. Ο Σέρβος τεχνικός παρότι άκουσε πολλά στην διάρκεια της χρονιάς, ουδέποτε βγήκε να πει δικαιολογίες, ουδέποτε κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλο του και πλέον έχει κάθε λόγο να χαμογελά!

Όπως κάθε λόγο να χαμογελούν έχουν και όλοι στην ομάδα, διότι το μέλλον προβλέπεται αρκετά ευοίωνο. Εξάλλου, οι πράσινοι φρόντισαν να ανανεώσουν λίγες ημέρες πριν τον τελικό το συμβόλαιο του Γιοβάνοβιτς και αναμένεται να κάνουν του χρόνου πρωταθλητισμό! Προς θεούς δεν λέμε ότι θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα, αλλά έστω και... δειλά θα μπορεί να τεθεί ως τίτλος, αφού η ψαλίδα από τους υπόλοιπους έχει κλείσει αισθητά.

Όσον αφορά τον αποψινό τελικό θα λέγαμε πως η νίκη ήταν πέρα για πέρα δίκαιη, παρά τις αρκετές καθυστερήσεις που έγιναν. Τον ρόλο του MVP θα δίναμε είτε στον Κώτσιρα, είτε στον Αϊτόρ, με τον πρώτο να κάνει το ματς της ζωής του και τον Ισπανό εξτρέμ να είναι ψύχραιμος στην φάση που έμελλε να κρίνει και τον αγώνα. 

Όλα κύλησαν ομαλά για τους κυπελλούχους Ελλάδος 2021-22 και αυτή η χρονιά είναι η πιο πετυχημένη της τελευταίας 8ετίας και με τρεις μεταγραφές... πρωταθλητισμού το προσεχές καλοκαίρι φαντάζει δεδομένο πως ο σύλλογος θα κάνει το απαιτούμενο level up!

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα "σκάει" ο Αλαφούζος μετά την κούπα - "Εκτόξευση" με Γιοβάνοβιτς - "Πάτησε" ΠΑΟΚ και υπογράφει!

 

 
Παναθηναϊκός είναι Κυπελλούχος Ελλάδας | Η απονομή" itemprop="name" /> Παναθηναϊκός είναι Κυπελλούχος Ελλάδας | Η απονομή" itemprop="description" />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags