Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απόλυτη ξεφτίλα αυτό που έκαναν στον Παναθηναϊκό στη Λαμία - Για τέτοιες κάθετες ήρθε ο Μπερνάρ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-16 22:36:00

Απόλυτη ΝΤΡΟΠΗ αυτό που έκαναν στον Παναθηναϊκό στη Λαμία - Για τέτοιες κάθετες ήρθε ο Μπερνάρ!

Απόλυτη ΝΤΡΟΠΗ αυτό που έκαναν στον Παναθηναϊκό στη Λαμία - Για τέτοιες κάθετες ήρθε ο Μπερνάρ!

Ο φετινός Παναθηναϊκός δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ούτε από... Φωτιάδες, ούτε από... Αστέρες, ούτε από... Λαμίες, ούτε από το ανελέητο ξύλο που τρώει. Σε αυτές τις συνθήκες η ομάδα όχι απλώς συνεχίζει να νικά, αλλά να το κάνει και πειστικά. Γράφει ο Χρήστος Δημόπουλος.

Παναθηναϊκός - Λαμία: Σε αυτό το ρινγκ που είδαμε απόψε στη Λαμία, με την ανοχή ενός διαιτητή ακατάλληλου (που τελείωσε ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΤΣ με τρεις κίτρινες!!!), ο Παναθηναϊκός είχε 4 αναγκαστικές αλλαγές και οριακά τρεις ποδοσφαιριστές του στο νοσοκομείο. Αφού δεν θα έκοβαν βαθμούς, κάποιοι προτίμησαν να κόψουν το... ποδόσφαιρο σε ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ τους.

Ο φετινός Παναθηναϊκός όμως δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ούτε από... Φωτιάδες, ούτε από... Αστέρες, ούτε από... Λαμίες, ούτε από το ανελέητο ξύλο που τρώει. Στις συγκεκριμένες τις συνθήκες η ομάδα όχι απλώς συνεχίζει να νικά, αλλά να το κάνει και πειστικά. Με πλουραλισμό στην επίθεση και μία άμυνα που πρέπει να κάνεις... αίτηση, για να δημιουργήσεις έστω φάση μπροστά της.

Το παιχνίδι στη Λαμία έχει πάρα πολλά διδάγματα. Με κορυφαίο όλων, ότι οι Πράσινοι σε όλη τη σεζόν και σε αυτή τη "μάχη" για τον τίτλο, θα έχουν μπροστά τους "πόλεμο". Δεν υπάρχει ομάδα στο πρωτάθλημα, την οποία να έχουν αντιμετωπίσει στο χορτάρι τόσο αντιαθλητικά όσο τον Παναθηναϊκό. Όχι σκληρά, αντιαθλητικά. Αυτό που συνέβη στη Λαμία, απλά, ήταν το μέχρι στιγμής αποκορύφωμα. Θα ακολουθήσουν κι άλλα, μην έχετε αμφιβολία.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Μπερνάρ έκανε την καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Η κάθετη που βγάζει στον Παλάσιος για το 1-0 είναι ακριβώς ο λόγος, για τον οποίο αποκτήθηκε το καλοκαίρι. Είναι ο λόγος, που ο Γιοβάνοβιτς τον θέλει σε ελεύθερο ρόλο μπροστά από τα δύο χαφ και πίσω από τον φορ. Η ποιότητα του Μπερνάρ είναι τεράστια και αν αυτό συνεχίσει ν' αποτυπώνεται και στο γήπεδο, τότε η διαφορά που θα κάνει στον Παναθηναϊκό θα είναι αναλόγως μεγάλη.

Υ.Γ1. Είναι απίστευτη η φάση του Τρουιγιέ. Σε μία ανύποπτη στιγμή και χωρίς αντίπαλο, γυρίζει το γόνατό του άσχημα. Ας ελπίσουμε, τα χειρότερα να έχουν αποφευχθεί...

ΥΓ2. Για δεύτερο συνεχόμενο ματς και παίζοντας περισσότερο αυτή τη φορά, ο Τσόκαϊ έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Τρέξιμο ασταμάτητο, κάθετο παιχνίδι, καλή μεταβίβαση και αντίληψη. Θα είναι η νέα αποκάλυψη ο Αλβανός μέσος.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επικίνδυνος Φωτιάς - Το απίστευτο στοιχείο στο Λαμία - Παναθηναϊκός (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags