Facebook Pixel Έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο η Τζουντ Σισέ! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2015-05-06 13:45:00

Έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο η Τζουντ Σισέ! (ΦΩΤΟ)

Έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο η Τζουντ Σισέ! (ΦΩΤΟ)

Πριν λίγες ημέρες η πρώην του Γάλλου άσου προκάλεσε πανικό στο Instagram μαζί με τις φίλες της και τώρα συμμετέχει σε ριάλιτι βγάζοντας στη φόρα τα ...άπλυτα του γάμου της!

Φωτιές άναψε πριν από λίγες ημέρες η πρώην γυναίκα του Τζιμπρίλ Σισέ, Τζουντ, καθώς λόγω γενεθλίων ξεσάλωσε με τις φίλες της ανεβάζοντας αρκετές καυτές φωτογραφίες στο Instagram, μερικές εκ των οποίων μπορείτε να θυμηθείτε παρακάτω.

Η sexy ξανθιά, στα 40 της χρόνια, μητέρα τριών παιδιών και μετά το διαζύγιό της με τον άσο της μπάλας, συνεχίζει να προκαλεί πολλά σχόλια, καθώς πρωταγωνιστεί σε ένα μίνι ριάλιτι τριών επεισοδίων για το κανάλι S4C το οποίο αφορά τη ζωή της ως WAG και όχι μόνο.

Η Τζουντ γυρίζει στο μέρος που γεννήθηκε, μιλάει με φίλους και δικούς της ανθρώπους, ενώ δε λείπουν οι λεπτομέρειες από την κοινή ζωή της με τον Τζιμπρίλ Σισέ και τα παιδιά τους. Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι και ο Γάλλος άσος θα συμμετάσχει σε αυτό το ριάλιτι μιλώντας επίσης για την πρώην γυναίκα του και την οικογένειά τους.

Είναι πασιφανές ότι η όμορφη Τζουντ δεν έχει ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού, γεγονός το οποίο το παραδέχθηκε και σε πρόσφατη συνέντευξή της, τονίζοντας ότι το διαζύγιο την πλήγωσε πολύ και πως ο πόνος δεν πρόκειται να φύγει ποτέ. Και κάπως έτσι ενδεχομένως να εξηγούνται όλα αυτά που κάνει τον τελευταίο καιρό η εντυπωσιακή ξανθιά.

Θυμηθείτε μερικές από τις πιο hot στιγμές της Τζουντ, μετά το διαζύγιό της με τον Σισέ, που τρέλαναν κόσμο και αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης για προφανείς λόγους...

ΠΑΝΙΚΟΣ στο Instagram με τη φωτογραφία που ανέβασε η σύντροφος του Στέφανο Καπίνο! Δες   ΕΔΩ  

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags