Facebook Pixel Sportdog.gr | Αφιερωμένα στα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση του 1821 τα εθνικά καλλιστεία GS Hellas
Life
| 2021-04-15 12:16:00

Αφιερωμένα στα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση του 1821 τα εθνικά καλλιστεία GS Hellas

Sportdog Team
Αφιερωμένα στα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση του 1821 τα εθνικά καλλιστεία GS Hellas

Τα Εθνικά Καλλιστεία GSHELLAS μετά την περσινή υπερπαραγωγή και την ανακήρυξή τους από πλήθος διεθνών διακεκριμένων sites ομορφιάς, ως τη μεγαλύτερη παραγωγή καλλιστείων στην Ευρώπη, εν μέσω της πανδημίας και των αυστηρών μέτρων λόγω Covid-19, πλέον προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη φετινή τους διοργάνωση, με τις συμμετοχές φέτος να έχουν κατακλύσει την πλατφόρμα τους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα Εθνικά καλλιστεία GS Hellas 2021 συνεχίζονται μέχρι 10 Μαΐου. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μετά το Πάσχα θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται πράγματα και ονόματα που θα εμπλακούν σε αυτή την μεγάλη γιορτή της ομορφιάς και του πολιτισμού, καθώς επίσης και ποιες διεθνείς αφίξεις, θα πλαισιώσουν τον μεγάλο τελικό, τόσο στην κριτική επιτροπή, όσο και στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και την παρουσίασή τους.

Ο θεσμός των Εθνικών καλλιστείων GSHELLAS, είναι ο μοναδικός οργανισμός ομορφιάς για την Ελλάδα, που εισήγαγε μέσω της ομορφιάς των υποψηφίων του, την διάδοση της Ελληνικής ιστορίας και Πολιτισμού.

Φέτος η χρονιά είναι θεματική και αφιερώνεται στην Ενέργεια και στα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση του 1821. Ήδη στο τραπέζι έχουν πέσει λαμπερά ονόματα, που θα αποτελέσουν και φέτος την Dream Team των Καλλιστείων.

Σε μήνυμά του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media ο πρόεδρος των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas, Γιώργος Κούβαρης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Γιορτάζουμε την επανάσταση του 1821 και 200 χρόνια μετά, υμνούμε τους ήρωες μας και το κυριότερο δείχνουμε σε όλη την Ευρώπη και παγκοσμίως πως αυτή η επανάσταση δεν ήταν μία εγχώρια επανάσταση, για να αποτινάξουμε τους τότε ηγεμονικούς Τούρκους, αλλά μία επανάσταση που σηματοδότησε τον δρόμο προς την κάθε είδους ελευθερία (σωματική& πνευματική) και άνοιξε τον δρόμο για μεγαλύτερα επιτεύγματα τόσο στην τέχνη όσο και στις επιστήμες, σε διεθνές επίπεδο.

Με αυτό το σκεπτικό το συμβούλιο του θεσμού αποφάσισε πως φέτος μαζί με την λαμπερή παραγωγή των καλλιστείων και έως την τελική κορύφωση της μεγάλης βραδιάς, μαζί με όλα τα προωθητικά που αφορούν τα παιδιά, μέσα από τα μέσα κοινωνικής μας δικτύωσης θα δώσουμε στον κόσμο εκτενείς αναφορές, που αφορούν πρόσωπα, γεγονότα, ιστορία, και έργα τέχνης που απεικόνισαν την τότε εποχή από σπουδαίους καλλιτέχνες Έλληνες και ξένους.

Θα πραγματοποιηθεί έκθεση έργων Τέχνης, ως προθάλαμος, όπου ο κόσμος θα μπορεί να δει και να θαυμάσει σκηνές και γεγονότα από το 1821, τα οποία θα οδηγούν στο stage των καλλιστείων του 2021».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags