Facebook Pixel Sportdog.gr | Κάνε την κάθε σου στιγμή ξεχωριστή, απολαμβάνοντας τον πιο κρεμώδη καφέ Espresso Portioli!
| 2022-06-27 02:31:00

Κάνε την κάθε σου στιγμή ξεχωριστή, απολαμβάνοντας τον πιο κρεμώδη καφέ Espresso Portioli!

Sportdog Team
Κάνε την κάθε σου στιγμή ξεχωριστή, απολαμβάνοντας τον πιο κρεμώδη καφέ Espresso Portioli!

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Espresse SA - Portioli Espresso κ. Νίκος Πάπας και ο Γενικός Διευθυντής κ. Χαράλαμπος Ψαρράς συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Gruppo Portioli κ. Moreno Portioli και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μattia Portioli σε πρόσφατη επίσκεψή τουs στο Μιλάνο, στο νέο υπερσύγχρονο Eργοστάσιο Portioli.

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως τους, συζητήθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις στον χώρο του καφέ τόσο στην διεθνή όσο και στην ελληνική αγορά καθώς και το οργανωτικό και στρατηγικό πλάνο της εταιρείας Espresse SA.

Με την ηγετική θέση που κατέχει τόσο η Ελληνική εταιρεία καφέ Espresse SA αλλά και η ιταλική Portioli, η συνεργασία και η αδερφική σχέση των δύο εταιρειών είναι πλέον εμβληματική στο χώρο του espresso.

Με εκλεκτές γεύσεις και τη καλύτερη ποιότητα, η Espresse SA από το 1996 παρέχει αποκλειστική διάθεση του καφέ Portioli στην Ελλάδα. Ο γλυκόπιοτος, κρεμώδης καφές της ιταλικής εταιρείας, διακεκριμένος για τη γεύση και τη ποιότητα του, φτάνει σε εμάς από το Μιλάνο της Ιταλίας και διανέμετε σε όλη την Ελλάδα.

Στόχος της εταιρείας είναι να διατηρήσει την ηγετική της θέση στο χώρο του καφέ, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της και διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags