Facebook Pixel Sportdog.gr | Το κομψό και άνετο φόρεμα της Έλενας Ντάβλα, είναι η ιδανική επιλογή για μια ζεστή καλοκαιρινή ημέρα στο νησί
| 2022-08-17 02:31:00

Το κομψό και άνετο φόρεμα της Έλενας Ντάβλα, είναι η ιδανική επιλογή για μια ζεστή καλοκαιρινή ημέρα στο νησί

Sportdog Team
Το κομψό και άνετο φόρεμα της Έλενας Ντάβλα, είναι η ιδανική επιλογή για μια ζεστή καλοκαιρινή ημέρα στο νησί

Η Έλενα Ντάβλα, συνεχίζει τις chic εμφανίσεις της στη Μύκονο.

Αυτή τη φορά στις αποσκευές της επέλεξε να συμπεριλάβει μια αέρινη δημιουργία της γνωστής σχεδιάστριας μόδας, Evi Grintela, που αποπνέει θηλυκότητα και αυτοπεποίθηση σε κάθε εμφάνιση. 

Ένα κατάλευκο iconic dress εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’60 που αναβαθμίζει το γυναικείο στυλ από το πρωί μέχρι το βράδυ, αντικατοπτρίζοντας την άνεση με την ποιότητα, την αρμονία και τον αισθησιασμό.

Το brand Evi Grintela δημιούργησε τη φετινή συλλογή Spring Summer 2022, με τίτλο «The Poet’s Garden». Πέρα από τα ευφάνταστα patterns που αγαπά η σχεδιάστρια, όπως ρίγες και καρό, σε αυτή τη συλλογή πρωταγωνιστούν τα φλοράλ μοτίβα, σχεδιασμένα exclusively για το brand στο Κόμο της Ιταλίας, τα οποία αναδεικνύονται μοναδικά μέσα από δροσερά φορέματα, πουκάμισα σε κλασική και cool-ανάλαφρη γραμμή, shirt matching sets, καθώς και ψάθινες καλοκαιρινές τσάντες για πρωινές εμφανίσεις. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags