Κατά κοινή ομολογία ο Μιραλάς είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό των τελευταίων ετών. Είναι ένας ποδοσφαιριστής εξαιρετικός και γι’ αυτόν έγινε περιζήτητος στο εξωτερικό.

Ποιόν έχει, λοιπόν, για αντικαταστάτη ο Ολυμπιακός; Και θα γίνουν όντως σκέψεις για μια μεταγραφή ακόμα;

Θυμίζουμε ότι πέρυσι τέτοια εποχή (τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου 2011) «άδειασε» το αριστερό άκρο της επίθεσης των ερυθρόλευκων με την μεταγραφή Ριέρα στην Τουρκία. Μικρό το κακό, αφού ο Μιραλάς απέδωσε πολύ καλύτερα στην συγκεκριμένη θέση.

Ο Μιραλάς, όμως, δεν παίζει μόνο αριστερά, αλλά και σαν σέντερ φορ είναι εξαιρετικός.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν και ποιος θα τον αντικαταστήσει στο υποθετικό – αλλά υπαρκτό – σενάριο να πάρει μεταγραφή για το εξωτερικό. Το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει άλλος παίκτης τέτοιας κλάσης στην αριστερή πτέρυγα του Ολυμπιακού. Θα είναι σημαντική απώλεια.

Αν, όμως, ο υποψήφιος αγοραστής δώσει τόσα εκατομμύρια όσα λέγονται στον Ολυμπιακό, τότε δεν είναι εύκολο να εισπράξει άρνηση. Ας είμαστε και ρεαλιστές, δηλαδή.

Κι όπως και να το κάνουμε, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές. Αρκεί να υπάρχει το ανάλογο πορτοφόλι. Που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός ενδεχομένως να κάνει ένα γερό μπαμ για την αριστερή πλευρά του.