Ο Ελληνας τεχνικός της ΑΕΚ χρησιμοποίησε τη γλώσσα της αλήθειας και αφού αναγνώρισε το άδικο του αποτελέσματος τόνισε στους ποδοσφαιριστές του πως το σημαντικό στο ποδόσφαιρο από τη στιγμή που βρίσκονται στην Ενωση είναι να κερδίζουν...

«Είναι γεγονός πως στο ματς με τον Αστέρα ενώ πήγαμε καλά και αξίζαμε τη νίκη δεν τα καταφέραμε και αυτό δεν μου αρέσει. Είμαστε η ΑΕΚ και πρέπει να κερδίζουμε. ΑΕΚ σημαίνει νίκες. Δεν μπορούμε να μένουμε ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι ήμασταν καλύτεροι αλλά χάσαμε», τόνισε αρχικά ο Βαγγέλης Βλάχος και συμπλήρωσε με νόημα:

«Για μένα καλύτερα να μην παίζαμε καλά και να κερδίζαμε. Ο κόσμος μας στήριξε και αναγνώρισε την προσπάθειά μας αλλά αυτό δεν θα γίνεται συνέχεια διότι έχουν συνηθίσει δικαιολογημένα την ομάδα στις νίκες και αν δεν το κάνουμε αυτό θα αλλάξει το κλίμα».

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε στους Λαγό και Κοντοέ αναγνωρίζοντας την προσπάθειά τους και την καλή τους απόδοση αλλά και σε κάποια λάθη στο παιχνίδι της ομάδας όπως στο γεγονός πως στην αρχή του ματς και για ένα μεγάλο διάστημα οι παίκτες του έπαιζαν με μεγάλες και ψηλές μπάλες προς τον Παυλή ο οποίος με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού δεν είχε... τύχη ανάμεσα στους Μπαρτολίνι και Σανκαρέ... Επιπρόσθετα στάθηκε στο σημείο του χαμένου διαστήματος λόγω απογοήτευσης μετά το γκολ του Αστέρα Τρίοπολης:

«Από το ματς με τον Αστέρα πρέπει να τονίσω ότι ήταν πολύ θετικό γεγονός η παρουσία και η απόδοση του Λαγού και του Κοντοέ. Πήγαν πολύ καλά τα παιδιά. Από κει και πέρα κάναμε πολλά λάθη τα οποία θα διορθώσουμε. Οπως το γεγονός πως στην αρχή του αγώνα και για ένα μεγάλο διάστημα παίζαμε με ψηλές μπάλες προς τον Παυλή τη στιγμή που γνωρίζουμε όλοι πως το παιδί είναι κοντός και είχε να παλεύει με δυο δυνατά και ψηλά κορμιά. Είδατε και εσείς ότι όταν επιχειρήσαμε να παίξουμε τον Παυλή δίνοντάς του την μπάλα στα πόδια άλλαξε η εικόνα μας και δημιουργήθηκαν πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στον αντίπαλο. Αυτό έπρεπε να το είχατε καταλάβει από τα πρώτα λεπτά αν όχι προτού καν αρχίσει το ματς. Επίσης είναι σημαντικό να μην απογοητευόμαστε όταν δεχόμαστε γκολ διότι αυτό έγινε και είχαμε ένα σημαντικό κενό διάστημα στον αγώνα», είπε μεταξύ άλλων ο Ελληνας κόουτς που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής σε μεγάλο βαθμό τα αποδυτήρια...

Στην απογευματινή προπόνηση ο Βλάχος θα δει τους Κατίδη, Κατσικοκέρη και ίσως και τον Κορδέρο αγωνιζόμενους στο διπλό με την Β' ομάδα προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος την κατάσταση ετοιμότητας τους ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Πηγή: gazzetta.gr