Facebook Pixel Στα …κρύα τον χρειάζεται ο Παναθηναϊκός!
Life
| 2012-10-13 20:58:00

Στα …κρύα τον χρειάζεται ο Παναθηναϊκός!

Στα …κρύα τον χρειάζεται ο Παναθηναϊκός!

Άδικα περιμέναμε να δούμε τον Σο μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς το "θηρίο" χρειάζεται άλλον έναν μήνα αποθεραπείας. Αλήθεια, για πόσο ακόμα θα …αποθεώνει τη μεταγραφή ο Φερέιρα;

Από μήνα σε μήνα πάει η συμμετοχή του Χαμπίμπ Σο στην αποστολή του Παναθηναϊκού, καθώς η νέα υποτροπή στον τραυματισμό του και η απόφαση του ιατρικού επιτελείου να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Μάλιστα, ο παίκτης εκμεταλλεύτηκε αυτή την εξέλιξη και την Τετάρτη πήρε άδεια και την ...έκανε για τη Γαλλία, όπου θα μείνει κιόλας για μερικές μέρες, ώστε να βγάλει εκεί κοινοτικό διαβατήριο.

Μπορεί, λοιπόν, οι "πράσινοι" να ισχυρίζονταν πως μετά την 15ημερη διακοπή του πρωταθλήματος θα βλέπαμε τον Σενεγαλέζο στα γήπεδα, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει λεπτό συμμετοχής είτε σε φιλικό είτε σε επίσημο ματς, ωστόσο το ντεμπούτο του φαίνεται να αργεί πολύ ακόμα.

Ο Σο, που αποτέλεσε το καλοκαίρι προσωπική επιλογή του Ζεσουάλδο Φερέρια, έχει υπογράψει με τους "πράσινους" συμβόλαιο τριετούς συνεργασίας και για φέτος θα βάλει στην τσέπη του περίπου 270.000 ευρώ! Ένα ποσό καθόλου ευκαταφρόνητο, αν υπολογίσουμε φυσικά, πως τη μισή σεζόν το "θηρίο" θα τη βγάλει στα πιτς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, πάντως, επιμένει να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Σο, τόσο στις συζητήσεις με τους συνεργάτες του όσο και στις συνεντεύξεις. Την τελευταία φορά που είχε ερωτηθεί για το συγκεκριμένο θέμα, ήταν πριν από το ματς με την Τότεναμ, όταν και είχε πει: "Ο Σο αντιμετωπίζει έναν σοβαρό τραυματισμό και χρειάζεται αρκετό χρόνο να επανέρθει. Η έλλειψη του είναι σημαντική για μένα, διότι είναι ένας μαχητής και καλός ποδοσφαιριστής. Μακάρι να μπορούσα να τον βάλω γιατί είναι δυναμικός, ενεργητικός και παίζει σε υψηλό ρυθμό. Ακόμα δεν τον υπολογίζω, αλλά ελπίζω να γίνει το συντομότερο. Μην ξεχνάτε ότι και ο Ορέστης, για παράδειγμα είχε έναν τραυματισμό και επέστρεψε καλύτερος. Ο Σο είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής, δεν μπορεί να παίξει και ελπίζω να τον έχω σύντομα στη διάθεση μου".

Ο Φερέιρα λοιπόν έχει αποφασίσει να στηρίξει τη μεταγραφή του, παρά τα όσα ακούγονται από μέλη της διοίκησης για αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή. Μάλλον, θα θεωρεί πως θα του είναι χρήσιμος τα Χριστούγεννα, όταν και αναμένεται να είναι πανέτοιμος να παίξει, αν πάλι δεν εμφανιστούν τίποτα ενοχλήσεις…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags