Facebook Pixel "Κύριος στόχος μας οι βαθμοί και οι νίκες"
Life
| 2012-10-25 00:54:00

"Κύριος στόχος μας οι βαθμοί και οι νίκες"

"Κύριος στόχος μας οι βαθμοί και οι νίκες"

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ξεκαθάρισε ότι από τη στιγμή που ήρθε η νίκη, ο στόχος της ομάδας είναι η πρόκριση στους «16» του Champions League, ενώ ανέφερε ότι πάντα οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να προσφέρουν θέαμα, αλλά το βασικό είναι η νίκη και οι βαθμοί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν για άλλη μια φορά φάνηκε ότι πρέπει να δεχθεί γκολ ο Ολυμπιακός για να παίξει καλά: «Πότε ξανασυνέβη να δεχθούμε γκολ για να ξυπνήσουμε; (σ.σ. όταν του είπαν με την Αρσεναλ). Δεν συμφωνώ, με την Αρσεναλ παίζαμε πολύ καλά από πολύ πριν δεχθούμε το γκολ, απλά συνεχίσαμε και μετά να κυνηγάμε τη νίκη».

Για το τι σημαίνει η νίκη για τη συνέχεια: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα. Μετά από τόσο καλή εμφάνιση στην Αγγλία όπου δεν πήραμε βαθμό, το καταφέραμε σε ένα πολύ δύσκολο ματς εκτός έδρας. Ελπίζω να είναι η αρχή για να πάρουμε ακόμα περισσότερους βαθμούς».

Για το πόσο επηρεάζει τη συνέχεια η νίκη της Σάλκε στην Αγγλία: «Πριν από τα σημερινά ματς έλεγα ότι αν νικήσουμε θα είναι η αρχή για να συνεχίσουμε να πιστεύουμε και να κυνηγάμε τον πρώτο μας στόχο, που είναι η πρόκριση στους `16' του Champions League. Από τη στιγμή που νικήσαμε, κυνηγάμε αυτό τον στόχο και γι' αυτό θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Για το τι θέλει να βελτιώσει και τι να αλλάξει από σήμερα: «Πάντα θέλουμε να συνδυάζουμε νίκες και βαθμούς με το θέαμα. Οσο και αν εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το παιχνίδι, αυτό εξαρτάται και από τον αντίπαλο. Αν ο αντίπαλος κλείνει χερους και σε εμποδίζει, αυτό δυσκολεύει το έργο μας. Πάντα προσπαθούμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, όμως ο πρώτος και κύριος στόχος είναι οι βαθμοί και οι νίκες».

Για την επιλογή του Κάρολ στην εστία: «Ξεκίνησα με τον Μέγερι τη διοργάνωση, όμως χάσαμε και στα δύο ματς. Οι ευκαιρίες δίνονται, αλλά ο προπονητής είναι εδώ για να δίνει ευκαιρίες και σε άλλους παίκτες. Εδωσα την ευκαιρία στον Κάρολ γιατί πίστευα ότι αυτό είναι το καλύτερο».

Για τον αγώνα: «Γνωρίζαμε ότι η Μονπελιέ δεν έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημά της, γι' αυτό το σημερινό ήταν πολύ σημαντικό για εκείνη. Μπήκαν με μεγάλη ένταση στο ματς και ίσως τους κόστισε γιατί στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαν τόση ένταση. Ο στόχος και το πλάνο μας ήταν να μειώσουμε την ένταση της Μονπελιέ και εμείς να κάνουμε καλό παιχνίδι. Στο πρώτο δεν τα καταφέραμε και τόσο, στο δεύτερο το καταφέραμε, ανεβάσαμε την απόδοσή μας και εκείνοι έπεσαν. Στο δεύτερο ημίχρονο εμείς την καλύτερη ευκαιρία με τον Φουστέρ και αν στο πρώτο δεν είχαμε πολύ καλή ποιότητα, στο δεύτερο ανεβάσαμε και προσπαθήσαμε και φτάσαμε στη νίκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags