Facebook Pixel “Θα παλέψουμε σαν ομάδα με κεφαλαία”
Life
| 2011-08-05 17:04:00

“Θα παλέψουμε σαν ομάδα με κεφαλαία”

“Θα παλέψουμε σαν ομάδα με κεφαλαία”

Υπόσχεση πως η Εθνική θα είναι ομάδα με... κεφαλαία, έδωσε ο Ηλίας Ζούρος στη συνέντευξη Τύπου του τουρνουά της Κύπρου European Basketball Tour – Cyprus 2011.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές και τους χορηγούς. Είναι πολύ ωραία διοργάνωση, με ισχυρούς αντιπάλους και καλά ονόματα. Θα είναι τα πρώτα μας παιχνίδια και θα λειτουργήσουν ως οδηγό για το τι πρέπει να βελτιώσουμε για να φτάσουμε στο επιθυμητό στο τέλος του μήνα στη Λιθουανία».

Ο Έλληνας τεχνικός ρωτήθηκε στη συνέχεια για το πόσο έτοιμος είναι ο Νικ Καλάθης και εάν θα προλάβει το Ευρωμπάσκετ, ο Ηλίας Ζούρος απάντησε πως «προς το παρόν είναι στο πρόγραμμα της αποθεραπείας. Είναι δύσκολος ο τραυματισμός του, δουλεύει ατομικά και καθημερινά σε συνεργασία με τους ιατρούς, είναι οριακό για το Ευρωμπάσκετ. Τον θέλουμε μαζί μας».

Ο 45χρονος τεχνικός μίλησε και για τις πολλές απουσίες της ομάδας. «Είναι αρκετές οι απουσίες και ξαφνικές. Αυτό που θα μπορούσαμε να υποσχεθούμε, είναι ότι θα παλέψουμε σαν ομάδα με κεφαλαία, να το παίρνουμε παιχνίδι-παιχνίδι και να δούμε που θα φτάσουμε. Ευελπιστούμε να πάμε το ίδιο ψηλά όπως κάθε άλλη χρονιά».

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος η Ελλάδα, η Ρωσία, η Ιταλία, το Ισραήλ, η Πολωνία και η Βουλγαρία.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags