09/04/20 - 22:14

Ανατριχίλα! Συγκλονίζει η εξομολόγηση Γεωργούντζου για τον κορωνοϊό: "Πέθανε κάποιος δίπλα μου" (vid)

Sportdog Team
Ανατριχίλα! Συγκλονίζει η εξομολόγηση Γεωργούντζου για τον κορωνοϊό: "Πέθανε κάποιος δίπλα μου" (vid)
1.651views 0shares

Δεν υπάρχουν λόγια για τα όσα περιέγραψε ο Σωτήρης Γεωργούντζος στον Νίκο Ευαγγελάτο και το “Live New” για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό.

Ο γνωστός αθλητικογράφος νοσηλεύεται στην πτέρυγα Covid 19 στο νοσοκομείο του Ρίου, ανέφερε μεταξύ άλλως το γεγονός που τον στιγμάτισε, καθώς είδε έναν άνθρωπο να χάνει τη ζωή του από τον φονικό ιό.

«Μέχρι την Παρασκευή δεν είχε βελτιωθεί η αναπνοή μου, ήθελα πιο πολύ οξυγόνο, με πήγαν στη μονάδα αυξημένης φροντίδας. Εκεί που είχα πάει στην μονάδα αυξημένης φροντίδας δίπλα ήταν η ΜΕΘ και είδα έναν άνθρωπο να πεθαίνει, μπροστά μου, με συγκλόνισε, τα ‘χασα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ», τόνισε ο Σωτήρης Γεωργούντζος και πρόσθεσε:

«Ήμουν και 15 μέρες μόνος στο σπίτι γιατί έβλεπα ότι είχα πυρετό. Σε μένα τα συμπτώματα ήταν οξέα από την αρχή. Είχα 38,5 με 39 πυρετό από την πρώτη μέρα αλλά δεν μπορούσα να προσεγγίσω νοσοκομείο για να κάνω το τεστ. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και δεν με αναγνώριζα. Είμαι καλά δεν έχω καθόλου πυρετό, η αναπνοή μου πάει πάρα πολύ καλά και αύριο θα φύγω. Θέλω να πω συγχαρητήρια στο προσωπικό των νοσοκομείων μας που κάνουν με αυταπάρνηση και χαμόγελο τη δουλειά τους».

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η κατάστασή του χαρακτηρίστηκε πολύ σοβαρή, αφού όπως τον ενημέρωσαν οι γιατροί ανήκε στο 5% των πιο δύσκολων περιπτώσεων του κορωνοϊού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ