Facebook Pixel Πέτρος Φιλιππίδης: Οργιάζουν οι φήμες για Φιλιππίδη - "Ο Πέτρος πέθανε..." - Αξίζει τη λύπηση ο ηθοποιός; (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-01-14 14:10:00

Οργιάζουν οι φήμες για Φιλιππίδη - "Ο Πέτρος πέθανε..." - Αξίζει τη λύπηση ο ηθοποιός; (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Οργιάζουν οι φήμες για Φιλιππίδη - "Ο Πέτρος πέθανε..." - Αξίζει τη λύπηση ο ηθοποιός; (ΦΩΤΟ)

Καθώς η δίκη του Φιλιππίδη πλησιάζει, οι φήμες οργιάζουν. Κάποιοι τον λυπούνται, άλλοι βρίσκουν «φίλους» του κι άλλοι τον έχουν «πεθάνει» πριν της ώρας του

H δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, πρόκειται να ξεκινήσει στις 18 Μαρτίου της τρέχουσας χρονιάς.

Ο ηθοποιός, ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος στις Φυλακές Τρίπολης – εκεί όπου βρίσκεται και ο Δημήτρης Λιγνάδης – έχει παραπεμφθεί σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για τα αδικήματα του βιασμού και της απόπειρας βιασμού, σε βάρος τριών γυναικών. Ο βιασμός φέρεται να τελέστηκε το 2008 και οι δύο απόπειρες το 2010 και το 2014.

Καθώς ο προφυλακισμένος ηθοποιός μετράει εβδομάδες μέχρι να βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου, σε καθημερινή βάση γινόμαστε μάρτυρες πληροφοριών για τη ζωή του, οι οποίες στο 99% των περιπτώσεων είναι είτε fake news, είτε αποσπάσματα δηλώσεων από άλλους ηθοποιούς/σελέμπριτι για τον ηθοποιό.

Παράλληλα, δε λείπουν και οι δημοσιεύσεις που προσπαθούν να προκαλέσουν λύπηση για τον Φιλιππίδη, συνθέτοντάς ένα ατελείωτο πλέγμα εμμονής μαζί του. Είναι αυτή η πρώτη – σκληρή τιμωρία που δέχεται ο ηθοποιός; Την αξίζει; Η πραγματική τιμωρία είναι σίγουρα αυτή που θα προκύψει από το δικαστήριο.

Κάποιοι τον «πέθαναν» ήδη

 
 

Το σχετικό απόσπασμα

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ΠΕΘΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ”! Αυτά που ηχούν σαν βόμβα πραγματική που σκάει στα αφτιά σου! Η Μαρία Ιωαννίδου μετέφερε με πολύ εκρηκτικό τρόπο εκείνο που πολλοί κατάλαβαν, αλλά δεν τόλμησαν να πουν. Μιλάμε για τις στιγμές εκείνες που όλοι μουδιασμένοι προσπαθούσαν να πουν λίγες λέξεις και δεν είχαν αποφασίσει αν θα ήταν λόγια θυμού, απόγνωσης, η και λύπης μαζί!»

Η λύπηση για τον ηθοποιό και ένας «συναγερμός»

Παρουσιάζεται σαν να υπάρχει μια «συμμορία» που θέλει να τον εξολοθρεύσει, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για κάποια μαρτυρία του προφυλακισμένου ηθοποιού που έχει ζητήσει αυξημένα μέτρα προστασίας κατά την μεταφορά του στο δικαστήριο.

Το κουτσομπολιό και η τρίχα που γίνεται τριχιά

Το έχουμε εμπεδώσει πως ήταν πολύ ενοχλητικός, τοξικός άνθρωπος σύμφωνα με τις σχετικές καταγγελίες, ενώ υπάρχουν και κάποιοι συνάδελφοι του που συνεχίζουν να τον θαυμάζουν ως ηθοποιό, αν και τον κατακρίνουν για τις πράξεις του.

Ο Τάκης Παπαματθαίου έκανε το «λάθος» να πει ότι μίλησε με τον Φιλιππίδη. Τα περισσότερα μέσα μεταδίδουν την πληροφορία σαν να μίλησε με τον Εωσφόρο! (επίσης «Πετράν»;; ????)

Το ανελέητο μάδημα της οικονομικής κατάστασης του ηθοποιού – είναι κι αυτό μια έμμεση απόπειρα λύπησης;

  Και μια τοποθέτηση από τον Γιάννη Μπέζο

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags